47.136 biler

Læs mere om Citroën C4 her

Citroën C4
Anmeldelse

Citroën C4 BlueHDi120 Feel

Pladsmæssigt er C4 ganske godt med. Pladsen ved bagsæderne er absolut acceptabel og både børn og voksne vil føle sig godt tilpas. Det samme gælder den tidligere nævnte bagageplads, som absolut er godkendt.

Læs nu

Citroën C4 er blevet produceret siden 2004, og den bliver det stadig. Nu er det dog anden generation, som kommer ud fra fabrikken. Det har det været siden 2010, hvor Citroën C4 blev opgraderet. Forskellen fra første og anden generation er blandt andet, at den nyeste version kun fås som femdørs udgave, og at den er en lille smule større.

Citroën C4 placerer sig helt naturligt størrelsesmæssigt imellem Citroën C3 og Citroën C5, og den gør sig i segmentet for de mindre familiebiler. På motorfronten fås Citroën C4 i to forskellige benzinvarianter med henholdsvis 95 og 156 hestekræfter. De er begge opgjort til at køre 16,4 km/l. Hvis du vil køre en smule længere på literen, så skal du kigge efter dieselversionerne. Her rammer topudgaven, en 2,0 liters, 20,4 km/l, mens den mindre 1,6 liters kører 18,2 km/l.

Citroën C4 har opnået stor succes på det danske bilmarked, og derfor er der også en del brugte Citroën C4 til salg på brugtbilsmarkedet. Prismæssigt holder de niveauet fornuftigt, men der er visse ting, du skal være opmærksom på, før du investerer i en brugt Citroën C4. Der er på ingen måde tale om en advarsel, for Citroën C4 har fået masser af fortjent ros, men det er et kendt problem, at Citroën C4 kan have problemer med at åbne bagagerummet. Et andet problem er vinduesviskerne har en tendens til at gå i stykker, og det kan kræve at hele vaskeenheden udskiftes.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er: Honda Civic, Ford Focus og Chevrolet Cruze

Udstyr

Citroën C4 kommer i tre forskellige udstyrsvarianter. Attraction er lig med mindste udstyr og indeholder blandt andet kørecomputer og fartpilot. Næste step er Seduction, hvor du blandt andet får seks airbags og USB-box til lydanlægget. Skal du helt op og ringe på udstyrsbarometret så er det Exclusive, du skal kigge efter. Her får du blandt andet parkeringssensor og start/stop funktion.

Køb brugt Citroën C4

Citroën C4 bliver ikke længere produceret som en 5-dørs hatchback version. Men der findes stadig masser af nyere brugte Citroën C4 på markedet. Som en bil i Golf-klassen er Citroën C4 en meget praktisk bil, der samtidig udstråler fransk charme. Derudover er prisniveauet noget lavere end andre biler i samme klasse som: Ford Focus, Peugeot 308 og ikke mindst VW Golf. Lige netop denne størrelse biler er særligt populære, da de har en hvis størrelse, er rummelige samtidig med at køreegenskaberne er i top. Derfor får man rigtig meget bil for pengene med en brugt Citroën C4. Som en helstøbt bil er en Citroën C4 den fornuftige familiebil, som også byder på smarte detaljer og et charmerende fransk design. som er svært ikke at holde af. Brugte biler har ofte mange kilometer tilbage i sig, og kan derfor være en god og billigere løsning; hvilket ikke mindst gør sig gældende med en brugt Citroën C4.

Mange brugte Citroen C4 at vælge imellem

Citroen C4 har et klassisk design og en høj komfort, der både kommer føreren og passagererne til gode. Citroën C4 har, som en mellemklassebil, en rigtig god rummelighed. Det er en vigtig egenskab, da hele familien så kan være med i bilen uden at blive presset sammen. Samtidig er Citroën C4 også en rigtig behagelig bil at køre i til de lange køreture, ligesom det er en komfortabel pendlerbil. Citroën C4 har nemlig plads til, at du kan have alle dine ejendele med og selv få en behagelig køretur. Det er med andre ord en fornuftig bil, hvor du eller hele familien kan være sammen og nyde køreturene. Som den største bilportal for nyere brugte biler finder du selvfølgelig en masse brugte Citroën C4 til salg her hos Biltorvet. Således kan du hurtigt danne dig et overblik, og finde lige den Citroën C4, som passer til dine behov. Her kan du nemlig finde flere forskellige modeller og til forskellige priser. Du skal derfor gå efter den bil, som du mener, opfylder din og din families behov, på den bedste måde.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af en brugt Citroen C4?

Prisen på en brugt Citroën C4 kan variere meget. Det kommer nemlig meget an på, hvilke krav du har til en brugt bil, men også andre faktorer spiller ind. Du skal blandt andet være opmærksom på følgende ting, når du er på udkig efter en ny brugt bil:

- Hvor mange kilometer bilen har kørt

- Hvor gammel bilen er

- Hvor mange hestekræfter bilen har

- Hvor mange gear bilen skal have

Kilometer, gear, motorstørrelse registreringsdato og hestekræfter er alle faktorer, der har betydning for den enkelte C4’s tilstand og værdi. Derudover bør du også overveje, hvor i Danmark den brugte bil befinder sig, og hvorvidt det giver mening at få den leveret eller hentet. Med de mange muligheder for at købe en brugt Citroën C4 er det dog sandsynligt, at du kan finde den helt rigtige bil til dig. Det gælder både, når det kommer til bilens motor, brug og udseende. Med en Citroën C4 får du en flot, klassisk bil, der samtidig tilbyder dig en god og komfortabel køretur hver gang.

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..