46.298 biler

Læs mere om Citroën C3 Aircross her

Citroën C3 Aircross
Anmeldelse

Citroën C3 Aircross – din funky fætter højben

Neeej – det gjorde han bare ikke, tankeråber jeg foran fjernsynet og fryser midt i kaffen. Den gamle tv-poet, Jørgen Leth i en Citroën-reklame? Har han falbudt sin sjæl? Nej, er det korrekte svar. Det er blot fordi, jeg ikke har forstået det.

Læs nu

Citroën C3 Aircross – Den fleksible familiebil eller til dig der kræver meget plads

 

På trods af at Citroën C3 Aircross er den mindste af Citroëns SUV modeller, så er der alligevel masser af plads samt mulighed for fleksibel indretning, så der bliver plads til enten børn, gods eller hvad livet ellers byder på. Bagsædet kan deles i to uafhængige dele og forsædet kan lægges fladt ned, så der kan blive plads til meget lange sager på helt op til 240 cm – dog afhængig af udstyrsniveau.

 

Bagsæderne kan justeres i vinklen, så selv passagererne på bagsædet får en komfortabel køreoplevelse. Citroën C3 Aircross fås i forskellige versioner – Citroën C3 Aircross Feel som er basisudgaven, og Citroën C3 Aircross Shine Sport med ekstraudstyr som dellædersæder, god 9”-touch skærm med navigation, panoramatag samt nøglefri betjening. Citroën C3 Aircross fås med anhængertræk og et yderst fleksibelt bagagerum. Citroën Aircross bagagerum kan indeholde 410 liter, og med sæderne lagt ned kan det rumme 1.289 liter.

 

På Biltorvet finder du både annoncer med dieselmodeller og benzinmodeller, fælles for dem er den imponerende rækkevidde pr. liter. Og dét sammenholdt med den meget lave årlige afgift er Citroën C3 Aircross altså en kærkommen økonomisk håndsrækning i familier, der jo sagtens kan finde på andre ting at kaste penge efter.

 

Hvorfor ikke købe din Citroën C3 Aircross brugt på Biltorvet?

 

På Biltorvet finder du et udsøgt udvalg af den lækre SUV fra Citroën. Annoncerne stammer fra forhandlere landet over – enkelte private også – som har velholdte brugte biler, som har mange gode år og kilometer i sig endnu, og hvor du kan spare en anselig pose penge. Hos os finder du en Citroën C3 Aircross pris, som passer lige til dit budget, da bilerne prissættes fair ud fra stand, alder og andre afgørende fakta om den specifikke bil. Du kan også finde Citroën C3 Aircross leasing annoncer, hvis denne type af finansiering passer bedre til dit behov for en bil. Så god biljagt på Biltorvet.

 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Citroën C3 Aircross:

 

Hvordan er pladsen indeni i En Citroën C3 AIrcross i forhold til andre biler i samme klasse?

En Citroën C3 Aircross er en klassisk men fleksibel SUV, så der skulle gerne være plads til det meste af hvad livet byder på. Men vi anbefaler at du tager ud og prøvekører, den pågældende bil. Så kan du danne dig et godt indtryk af pladsforholdene i en Citroën C3 Aircross.

 

Hvordan er køreoplevelsen i en Citroen C3 Aircross?

Køreoplevelsen beskrives som yderst komfortabel med et godt og sikkert udsyn over trafikken.

 

Hvad er de unikke funktioner i Citroen C3 Aircross?

Citroën C3 Aircross er en lækker rummelig SUV, som har de klassiske fordele med høj kørestilling og godt udsyn. Du har god mulighed for at finde biler, der er indrettet på en måde der lige passer dig, da der er stor fleksibilitet i indretningen af bilen.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvordan er pladsen indeni i En Citroën C3 AIrcross i forhold til andre biler i samme klasse?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Citroën C3 Aircross er en klassisk men fleksibel SUV, så der skulle gerne være plads til det meste af hvad livet byder på. Men vi anbefaler at du tager ud og prøvekører, den pågældende bil. Så kan du danne dig et godt indtryk af pladsforholdene i en Citroën C3 Aircross."}},{"@type":"Question","name":"Hvordan er køreoplevelsen i en Citroen C3 Aircross?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Køreoplevelsen beskrives som yderst komfortabel med et godt og sikkert udsyn over trafikken. "}},{"@type":"Question","name":"Hvad er de unikke funktioner i Citroen C3 Aircross?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Citroën C3 Aircross er en lækker rummelig SUV, som har de klassiske fordele med høj kørestilling og godt udsyn. Du har god mulighed for at finde biler, der er indrettet på en måde der lige passer dig, da der er stor fleksibilitet i indretningen af bilen. "}}]}
Indlæser..