48.367 biler

Læs mere om Citroën Berlingo her

Citroën Berlingo
Anmeldelse

Ny Berlingo – et dejligt blødt franskbrød

Franskmændende, især de bløde af dem, har valgt at genbruge surdejen fra tidligere Berlingoer og hælde det i en ny maskulin og større form – en sikker opskrift på succes. Men nok ikke alle vil sætte pris på den nybagte Berlingo.

Læs nu

Citroën Berlingo blev præsenteret tilbage i 1996, og den blev bygget frem til 2009, hvorefter modellen udgik af Citroëns program i 2010. Citroën Berlingo fik betegnelsen Leisure activity vehicle, som på dansk bedst kan betegnes som fritidsaktivitetskøretøj. Det er mere præcist en bil, som er funderet omkring en kassevogn, men for eksempel indrettet med bagsæder, hvor komforten langt fra er i top. Det blev der dog tildeles ændret på med Citroën Berlingo, der var mere personbil, og derfor også havde en bedre komfort. Det var også med til at gøre disse biler mere populære, og Citroën Berlingo var meget populær på det danske bilmarked, og den er derfor også let tilgængelig på brugtbilsmarkedet.

Du kan faktisk få rigtig meget bil for pengene, hvis du finder den rigtige Citroën Berlingo på brugtbilsmarkedet. Bilen har aldrig haft succes på grund af sit design, der bestemt ikke er særlig kønt, til gengæld så får du rigtig meget plads, fornuftig komfort, god anvendelighed og en praktisk bil, som nemt kan tilfredsstille familiens behov.

Et par gode råd, hvis du skal investere i en brugt Citroën Berlingo, er, at hvis det skal være en familiebil, så er det en rigtig god ide med en Multispace, hvor der er skydedøre i begge sider, hvilket letter adgangen til bagsæderne. Citroën Berlingo er ikke kendt for at lide af store mekaniske problemer, selvom den har nogle år på vejen bag sig. De fleste fejl er elektriske, og knap så dyre at reparere.

Konkurrenter

Opel Combo, Renault Kangoo og Volkswagen Caddy

Udstyr

Generelt er udstyrsniveauet begrænset i Citroën Berlingo. Hvis du gerne vil havde udstyr som aircondition, splitbagsæde og højdejusterebart førersæde, så skal du have fat i en Berlingo i Clim versionIndlæser..