45.263 biler

Læs mere om Citroën C4 Cactus her

Citroën C4 Cactus
Nyhed

Citroën Cactus M

Citroën har udviklet Cactus M til ture ud i terrænet, uanset hvilken form for aktivitet, man vil dyrke, og uanset vejr og vej. Bilen er udstyret med Grip Control for at give et solidt greb i underlaget og for at give mulighed for at køre væk fra den slagne landevej.

Læs nu
Citroën C4 Cactus
Anmeldelse

Citroën C4 Cactus BlueHDI100

Netop det med at skabe sin egen Cactus er et spændende begreb, hvor du kan tilpasse farver, Air Bumps, interiør, fælge osv. efter dine helt egne præferencer. Er du mest til et konservativ ydre, så vælger du det – er du mere til sjov og spas, så er der rig mulighed for at sammensætte en Cactus, som alle med garanti vender sig efter. Lige på dette punkt er Citroën virkelig med helt fremme.

Læs nu
Køb brugt Citroën C4 Cactus

Mangler du en bil til at køre på arbejde? Kan din gamle bil ikke mere? Eller har du endelig muligheden for at købe en ny, brugt bil? Med en brugt Citroën C4 får du i hvert fald en lækker mellemklassebil i Golf-klassen med et markant design. Hvis du af den ene eller den anden grund mangler en bil, behøver du nemlig ikke at investere i en helt ny bil. Mange brugte biler kan nemlig være lige så gode samtidig med, at du kan få dem til en billigere pris, hvorfor der også er tale om en fornuftig investering. Er du på udkig efter en flot og frisk bil at køre rundt i, bør du kraftigt overveje at købe en brugt Citroen C4 Cactus.

Få en original og komfortabel bil ved at købe en brugt Citroën C4 Cactus

Det udvendige design på en Citroën C4 Cactus byder på både friskhed og originalitet. Hvis du derfor godt kan lide at skille dig lidt ud på vejene, finder du med denne Citroën C4 et rigtig godt bud. Her får du nemlig:

- Airbumps nederst på dørene

- Ubrudt bagparti

- Flydende tag

- To niveaus forparti

Som den største danske bilportal finder du mange forskellige Citroën C4 Cactus til salg her hos Biltorvet. Ligesom farven på bilen varierer, varierer priserne også meget for en brugt Citroën C4 Cactus. På den måde kan du helt sikkert finde den Citroën C4 Cactus, der passer bedst til dig. Uanset hvilken brugt Citroën C4 Cactus du vælger, vil du altid få de komfortable køreregnskaber, som Citroën er kendt for.

Det skal du overveje ved en brugt Citroën C4 Cactus

Vil du gerne have en behagelig køretur - hver gang - bør du overveje at købe en brugt Citroën C4 Cactus. Her får du en rummelig 5-dørs bil med forhjulstræk og en dejlig sædekomfort. Der er plads til hele familien, men du kan også sagtens selv nyde en køretur alene. Med de mange brugte Citroën C4 Cactus at vælge imellem i Danmark skal du bare være opmærksom på, at du får den bil, du har brug for. Du skal derfor blandt andet tænke over, hvor mange hestekræfter, og generelle køreregenskaber, du ønsker. Derudover skal du også overveje, hvor mange kilometer bilen har kørt, og hvornår den er registreret. Det er faktorer, der har betydning for prisen på bilen. Derfor er det også vigtigt, at du kender til dem.

Masser af ekstraudstyr

Derudover kan det også være en god idé at overveje, om du har brug for ekstraudstyr ved købet af en brugt Citroën C4 Cactus. Det kan for eksempel være:

- Bluetooth til håndfri telefoni

- Afspilning af musik

- A/C

- Sædevarme

- ISOFIX

Der er mange muligheder for ekstraudstyr med denne bil. Hvad din bil skal indeholde, kommer derfor an på dine behov for at opnå en god køretur. Ved at købe en brugt Citroën C4 Cactus har du flere muligheder for at finde ud af, hvad du skal have i en bil.

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..