53.036 biler

Læs mere om Honda Accord her

Honda Accord topper modelprogrammet hos Honda i Danmark, hvor den store mellemklassebil i en periode var yderst populær som leasingbil. Det var lige omkring 2009, så derfor findes der også en god portion af Honda Accord årgang 2008-2009 på brugtbilsmarkedet. Netop den udbredte Honda Accord årgang 2009 blev i 2012 kåret til årets brugtbil i Danmark, og det viser lidt om, hvad Honda Accord generelt er for en bil. Niveauet er højt og Honda Accord nyder især godt af et præcist styretøj og en formidabel undervogn, som er med til at gøre den til en super bil til de længere ture. Egenskaber som Honda Accord egentlig altid har haft siden introduktionen helt tilbage i 1976, hvor første generation kom på markedet.

Generelt er niveauet og kvaliteten høj i Honda Accord, og derfor er det også en smule overraskende, at den store mellemklassebil aldrig har fået det helt store gennembrud på det danske bilmarked. Bilen har snart eksisteret i 40 år og på trods af de åbenlyse kvaliteter og et fornuftigt prisniveau, så er det aldrig blevet danskernes favorit. Derfor kan man også gøre en glimrende handel på brugtbilsmarkedet, da man generelt får rigtig meget bil for pengene i en Honda Accord.

Udvalget er ikke enormt, men som nævnt tidligere så er der en fornuftig andel af biler fra årgang 2008-2009. En glimrende bil, hvor prisniveauet stadig er fornuftigt. Den nuværende version af Honda Accord blev præsenteret tilbage i 2013, og derfor er udvalget på brugtbilsmarkedet også begrænset, men hvis pengepungen er til det, så bør det bestemt overvejes at investere i en helt ny generation af Honda Accord, men ellers er den tidligere ottende generation et glimrende bud på en pålidelig familiebil.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er: VW Passat, Audi A4, Mazda 6 og Opel Insignia

Udstyr

Hvad udstyrspakkerne hedder og indeholder er selvfølgelig forskelligt fra generation til generation, og med hele ni forskellige generationer er variationerne mange. I den nyeste version hedder pakker Comfort, Elegance og Lifestyle, derudover findes der to specialpakker kaldet Type-S og Executive. Comfort indeholder blandt andet fartpilot og opvarmelige sæder, mens man i Elegance blandt andet får håndfrit Bluetooth og regnsensor. I Lifestyle er der blandt andet også parkeringssensor og aktivt kurvelys. Type-S er en sportsversion med læderindtræk og specielle 18 tommer alufælge, mens den helt store pakke Executive blandt andet også har elsoltag.Indlæser..