Honda CR-V

Honda

Honda CR-V er Hondas bud på en kompakt SUV, som første gang blev præsenteret tilbage i 1996. Den nuværende generation er fjerde generation, og den blev præsenteret tilbage i 2012, hvor den blev vel modtaget af de danske bilkøbere. Generelt er det gået ok med salget af Honda CR-V i Danmark, som er blevet mere og mere populær op igennem de fire forskellige generationer, som indtil videre er blevet præsenteret.

Honda CR-V er kendetegnet ved at have de samme egenskaber som en stor del af Hondas resterende modelkatalog. Køreegenskaberne er i top, og i de seneste modeller er der skruet gevaldigt op for niveauet af sikkerhedsudstyr. Pålideligheden er desuden i top, og Honda CR-V er kendt for sjældent at gå i stykker.

Disse egenskaber er også med til at gøre den eftertragtet på brugtbilsmarkedet, hvor især de nyere modeller er populære. Det er også dem, der er det største udvalg af, men priserne er alligevel forholdsvis høje. Det skal dog ikke afskrække nogen fra at investere i en brugt Honda CR-V, da SUV’en holder prisen rigtig godt. Både på diesel og benzinfronten er der et fornuftigt udvalg af motorer, og især de nyere dieselmotorer er interessante.

Konkurrenter

Toyota Raw4, Kia Sportage og Hyundai Tucson

Udstyr

Udstyret varierer selvfølgelig afhængigt af, hvilken generation der er tale om, men i den nyeste version hedder pakkerne Comfort, Elegance, Lifestyle og Executive, med Comfort som den mindste pakke. Der er dog blandt andet fartpilot og bakkeassistent som standard. Næste pakke er Elegance, og her får man blandt andet parkeringssensor og bakkamera, mens man i Lifestyle blandt andet kan glæde sig over aktivt kurvelys og tonede bagruder. I topversionen er der blandt andet panoramatag og elektrisk bagklap.


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev