47.308 biler

Find en Honda E brugt

Honda E er Hondas svar på en elbil, det er en designer elbil med en masse smart teknik, et flot design og massere af udstyr. Hondas elbil er Hondas første elektriske bybil, og kom på markedet i 2020. Den går fra 0 til 100 kilometer i timen på 8,3 sekunder, du bør derfor ikke bekymre dig om at komme hurtigt fra start. En Honda E’s maksimale rækkevidde er 200 km, og den har en ladetid på ca. 31 minutter ved hurtig ladning. 

 

I og med at Honda E kun har været på markedet i et års tid, så kan det være svært at finde et stort udvalg af Honda E brugt.

De Honda E til salg, som du kan finde hos Biltorvet, er derfor forholdsvis nye og med lave kilometertal – priserne er naturligvis også derefter, det betyder at Honda E priser ikke ligger langt fra nyprisen. 

 

Hvis vi tager et kig ind i Honda E, så finder du intet mindre end seks skærme. Foran rattet har føreren en 8,8 tommer skærm, denne viser hastighed og andre informationer, som føreren kan få brug for under kørsel. Til højre for rattet findes to skærme, som hver er 12,3 tommer. Disse er placeret lige ved siden af hinanden og har den fordel, at du kan have navigation til på den ene og eksempelvis Apple CarPlay på den anden, som i øvrigt fungerer trådløst. Hvis du ønsker at bytte mellem de to skærme, kan man nemt bytte rundt på indholdet gennem en enkelt knap. 

Det var tre skærme ud af seks. De næste to er 6 tommer og er placeret yderst i begge sider. Disse er som elektriske sidespejle. De viser et billede fra et kamera på siden af bilen. Den sjette og sidste skærm finder du i det indvendige bakspejl, og denne viser et billede fra et kamera, som er placeret over bagruden, så det ser bagud. 

Pladsen inden i bilen er en smule begrænset bagtil, men som en lille bybil rækker det dog, det samme med rækkevidden på en opladning. Det egner sig bedst til bykørsel. Honda E er da også en moderne bybil og med klassiske linjer, det er bestemt en bil man lægger mærke til. Den har runde forlygter, og en god Honda kender vil kunne se, at designet trækker tråde tilbage til den første generation af Honda Civic, som kom på markedet tilbage i 1972. Honda E er derfor også et ikonisk design. Den har fire sidedøre og bagagerummet rummer 171 liter. Bagagerum mæssigt skal du regne med at kunne have, hvad der svarer til en mindre kuffert og en taske. Dette understøtter igen dens funktion som bybil, hvor behovet muligvis ikke er større. 

Kigger vi lidt mere teknisk, så er det en Honda E automatgear, den har baghjulstræk og et 35 kWh batteri samt en motor, som kan yde op til 153 hk. Batteriet er placeret under gulvet. 

Bilen lades ved en separat låge, som er placeret på bilens forklap. Stikket er et Type 2-kombistik, som både kan bruges til DC-lynladning op til 50 kW og AC-hjemmeladning.

 

Udover de mange skærme så finder du en del udstyr i en Honda E blandt andet adaptiv fartpilot, kameraer og en del sikkerhedsudstyr. Der findes to forskellige modeller, hvor der er forskel i hestekræfter og udstyr. I udstyr er forskellen blandt andet i forhold til højtalere, rat varme, varme i forruden og automatisk parkeringssystem. 

  { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Honda E ", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Honda E", "author": { "@type": "Person", "name": "Søren Kristensen" }, "datePublished": "2021-09-20", "reviewBody": "Brugte Honda E til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
Indlæser..