47.125 biler

Læs mere om Honda Civic her

Honda Civic
Nyhed

Hurtig Honda med plads til det hele

Honda kunne meget vel gå hen og snuppe endnu en rekord på Nürbrugringen - som verdens hurtigste forhjulstrukne pickup. Jep, en flok briter har skåret taget af en Civic Type R.

Læs nu

Køb Honda Civic brugt

Kigger vi på Honda som helhed, så er Honda Civic deres største salgssucces på verdensplan. Bilen blev første gang introduceret i 1972 i Japan, hvor den to år senere blev præsenteret i Europa. Derfor kunne den i 2017 fejre 45 års fødselsdag. Siden Honda Civics introduktion har den været en succes for det japanske bilfirma. Med mere end 40 år på markedet, er det rigtig godt gået af Honda. 

Man kan være nysgerrig på, hvad er det ved denne bil, og hvad det er, som Honda har gjort rigtig. Hvis det skal forklares kort, så har Honda med Civic formået at opnå stor driftssikkerhed, formidabelt styretøj og derudover er den tilsat en masse charme og karisma. Gennem årene har Honda præsenteret flere generationer af Honda Civic, og i 2006 satte Honda, Civics charme på spil, da de i høj grad revolutionerede designet. Det skyldes, at Honda Civic havde fået kritik for at have en smule kedeligt design. Derfor fik Hondas designere tilsyneladende frie tøjler, i forhold til at skabe et nyt visuelt udtryk til Honda Civic. Denne bil fik et udtryk, som man enten hader eller elsker, og den fik et særpræget og futuristisk udtryk. Til trods for et nyt design, så havde Honda med denne Civic ikke ændret på dens velkendte dyder, disse var stadig intakte. På grund af det er den ottende generation af Honda Civic i dag, ligesom sine forgængere, et rigtig godt køb på brugtbilsmarkedet, hvor du kan få rigtig meget bil for pengene. Netop dette blev også et synligt bevis, da Honda Civics nuværende model fra 2012, i 2014 blev kårets som Arets Brugtbil i Danmark. 

Men hvilken type bil er en Honda Civic egentligt?

Først og fremmest besidder den jo de tidligere nævnte Honda dyder, hvilket i sig selv gør den til en super bil. Designet minder i dag en smule om dens futuristiske forgænger fra 2006.

Derudover så byder bilen også på en masse praktiske løsninger. Den rummer eksempelvis et stort bagagerum, som kan indeholde helt op til 1200 liter, så der er rigeligt med plads. Derudover har bilerne både fremragende diesel- og benzinmotorer. I forhold til Honda Civic priser, så er der god mulighed for at få en god brugt bil til rimelige penge, og hvor du får meget bil for pengene. Prisen på bilerne afhænger selvfølgelig af bilens årgang, kilometertal, stand og udstyr. Kigger man lidt på udstyret i en Honda Civic, så har de et pænt udstyrsniveau. I den nyeste generation får du blandt andet fjernbetjent centrallås og start/stop funktion som er en del af standardudstyret i bilerne. På brugtbilsmarkedet finder du naturligvis forskellige generationer af Honda Civic. Du finder både Honda Civic med manuelt gear og Honda Civic automatgear – og derudover har generationen af bilen af selvfølgelig betydning mængden af udstyr. Man kan dog som hovedregel godt kigge lidt efter en med lidt ekstra udstyr, da det som regel ikke koster særligt meget, i forhold til hvor meget glæde det giver dig. Vi vil blandt andet anbefale dig at finde en med fartpilot og regnsensorer eksempelvis, da det gør din køreoplevelse lidt lækre og bedre. 

Honda Civic minder på mange måder ikke om andre biler, men alligevel holder den til i Golf-klassen, hvor dens konkurrenter er biler som VW Golf, Opel Astra, Ford Focus og Citroën C4.

 

Er du på udkig efter en brugt Honda Civic til salg, så kan du finde et stort udvalg, her hos Biltorvet, hvor vi blandt andet samarbejder med forhandlere over hele landet, hvilket er med til at sikre dig et godt og bredt udvalg. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Honda Civic ", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Honda Civic", "author": { "@type": "Person", "name": "Mads Larsen" }, "datePublished": "2021-09-20", "reviewBody": "Brugte Honda Civic til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
Indlæser..