46.679 biler

Læs mere om Honda Jazz her

Køb Honda Jazz brugt 

Tilbage i 2001 præsenterede Honda, deres Honda Jazz. Den lille minibil har siden da været en fornuftig succes for det japanske bilfirma. Honda præsenterede deres anden generation af Honda Jazz i 2007, og den tredje generation i efteråret 2015. Netop denne minibil er især populær på grund af dens store fleksibilitet, der giver rigtige gode pladsforhold. I Honda Jazz er der Honda Magic Seats, som du blandt andet også finder i Honda HR-V, det giver stor fleksibilitet, når du skal lægge sæderne ned og bruge mere bagagerumsplads. På den måde kan du i Honda Jazz få et stort bagagerum, hvilket giver optimal rummelighed. Hvis man vælger blot at lægge ryglænene ned, får du også her et ganske fint bagagerum, som kan rumme op til 900 liter. Med netop dette er Honda Jazz en af de mest fleksible biler i minibil klassen, dette er naturligvis også med til at forklare dens succes. 

 

Men det er ikke bare stor fleksibilitet Honda Jazz har at byde på. Udover god fleksibilitet er den også kendt for at have lave driftsomkostninger. Derfor er en Honda Jazz brugt også yderst populær på brugtbilmarkedet. Det er især 1,4 liters benzinmotorer som er populær, da den kører på den anden side af 20 kilometer på literen. Derudover har den samtidig de kræfter, der skal til for at få en rigtig god køreoplevelse. Hvis man ikke har det store pendler behov, så findes den også med 1,2 liters motor, som koster mindre og kører lige så langt på literen. Det ville være en billig løsning på brugtbilsmarkedet, det vil der kunne finde gode Honda Jazz priser. I 2009 blev Honda Jazz kåret som Året Bil i Danmark. 

Den seneste generation af Honda Jazz er den femte, og her er har de stadig haft rummelig kabine med Magic Seats og høj siddeposition med godt udsyn for øje. Denne generation af Honda Jazz kommer kun med hybridteknik. Denne hybridteknik forbinder bilens 1,5 benzinmotor med to elmotorer, og et trinløst automatgear. Dette er med til at sikre at benzinøkonomien er optimeret og det samme er køreoplevelsen. Ved almindelige bykørsel vil du opleve, at alle bilens motorer arbejder smidigt og har et lavt støjniveau – det samme gør sig faktisk gældende ved moderat landevejskørsel. Du vil dog opleve, at når du kommer på motorvej og blandt andet ved overhalinger vil lydniveauet stige. 

 

Den femte generation af Honda Jazz kører 21,7 km pr. liter, og derfor ligger den i den lave ende i forhold til driftsomkostninger – ligesom dens forgængere. 

Honda Jazz er ikke den bil af alle Hondas mange modeller, som kommer med mest standardudstyr, dette er rimelig almindeligt for minibiler. Men hvis man ønsker at tilføje ekstraudstyr, så er der rig mulighed for det. Derfor er det også muligt at finde Honda Jazz til salg, hvor der er skruet op for ekstraudstyr. Hvis du ønsker Honda Jazz automatgear, så er udvalget på brugtbilsmarkedet en smule mindre end med manuelt gear. 

Den femte generation af Honda Jazz er egentlig et fint alternativ til mini-SUV’er, hvis du er på udkig efter en bil, som er økonomisk og veludstyret, men ikke har behovet for anhængertræk. 

Honda Jazz’ konkurrenter er rimelig mange men den konkurrerer blandt andet med følgende biler: Citroën C3, Opel Corsa, Ford Fiesta og Peugeot 206. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Honda Jazz ", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Honda Jazz", "author": { "@type": "Person", "name": "Kim Kristensen" }, "datePublished": "2021-09-20", "reviewBody": "Brugte Honda Jazz til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
Indlæser..