53.314 biler

Læs mere om Honda Jazz her

Honda Jazz kom på markedet i 2001, og den lille minibil har været en fornuftig succes for japanerne. Anden generation kom i 2007, mens tredje generation kommer i efteråret 2015. Honda Jazz har især vundet sin popularitet på grund af en stor fleksibilitet, som giver rigtig gode pladsforhold. Det skyldes især sæderne, kaldet Magic Seats, som gør det nemt og hurtigt, at lægge hele bagsædebunden ned, og dermed får man et stort bagagerum, hvor man kan udnytte pladsen hele vejen ned i bunden af bilen. Alternativt kan man også bare lægge ryglænet ned, hvilket giver et bagagerum med plads til 900 liter, og det gør Honda Jazz til en af de mest fleksible biler i klassen, hvilket er en væsentlig forklaring på både første og anden generations succes.

Honda jazz har dog mere at byde på end blot en stor fleksibilitet, da den er kendt som en pålidelig bil med driftsomkostninger i den lave ende. Det gør den yderst populær på brugtbilsmarkedet, hvor især den 1,4 liters benzinmotor er populær. Den kører nemlig på den rigtige side af 20 km/l, og den leverer samtidige de kræfter, som skal til for at sikre en rigtig god køreoplevelse. Alternativt findes der en mindre 1,2 liters version, som kører lige så langt på literen, men som samtidige koster mindre, og hvis man ikke har de store pendlerbehov, så kan den bestemt være en billig løsning på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Udvalget er stort i segmentet, men Citroën C3, Opel Corsa, Ford Fiesta og Peugeot 206 er oplagte konkurrenter.

Udstyr

Honda Jazz er ikke den model med mest standardudstyr, der er det mest basale som elruder foran og CD/radio med mp3, men hvis man vil have ekstraudstyr, så er der rig mulighed for det. På brugtbilsmarkedet kan man tilmed være så heldig at finde versioner, hvor automatisk klimaanlæg, panoramatag og alufælge allerede er inkluderet, uden at det nødvendigvis afspejler sig i prisen.Indlæser..