45.116 biler

Læs mere om Honda FR-V her

Køb Honda FR-V brugt 

D. 15. januar 2005 præsenterede det japanske bilfirma Honda, Honda FR-V. Senere samme år blev en model med dieselmotor introduceret og salget af denne begyndte samme år. I januar 2007 gav Honda modellen et facelift, hvor den fik en ny benzinmotor og optiske modifikationer. 

Honda FR-V udgik af produktion i 2009, og der er sidenhen ikke kommet en efterfølger. 

En Honda FR-V var en kompakt MPV til seks personer. De modeller som nåede at være på markedet kom med tre forskellige motorvarianter – 1,7 VTEC som havde 125 hk (92 kW), 2,0 VTEC med 150 hk (110 kW) og en dieselmotor på 2,2 liter CTDi med 140 hk (103 kW). 

Netop dieselmotoren vandt i 2005 – Engine of the Year award 2005 – i klassen fra 2,0 til 2,5 liter. Da Honda gav modellen et facelift i 2007 blev kun dieselmotoren og med partikelfilter. Benzinmotorerne erstattede de med en 1,8 liters VTEC motor med 140 hk (103 kW). Alle deres motorer opfylder Euro4-normen, og de er fire cylindrede rækkemotorer. 

 

Er du på udkig efter en Honda FR-V brugt, så kan udvalget være en smule begrænset, da bilen som sagt blev taget af markedet i 2009. Det betyder, at der siden da ikke er produceret nye biler, derfor er de nyeste Honda FR-V til salg, som du finder, fra 2009. Det begynder at være en del år siden, og derfor er Honda FR-V priser også derefter, og der er mulighed for at få en god bil til rimelige penge. Du finder blandt udvalget af biler til salg både ??Honda FR-V automatgear og med manuelt gear. 

 

Hvis vi skal kigge lidt på udstyret i bilerne, så findes de i tre udstyrsvarianter – Trend, Comfort og Executive. Trend er den mindste udstyrspakke, hvor du får basisudstyr derefter kommer Comfort og til sidst top versionen Executive. I Comfort linjen får du blandt andet 

centrallås, fartpilot, fjernbetjent centrallås, klimaanlæg, multifunktionsrat og sædevarme. 

Sæderne har en 3+3 indretning, hvilket også betyder, at det midterste sæde kan skydes bagud, og du har mulighed for at klappe bagsæderne frem og sænkes ned i gulvet. 

Standard sikkerhedsudstyret i bilen er totrins front airbags, selestrammere med selekraftbegrænsere til forsædepassagererne, ABS og det elektroniske stabilitetsprogram VSA med elektronisk bremsekraftfordeling og trepunkts sikkerhedsseler. Derudover finder du gardinairbags i hele bilens længde, der er Isofix-system på det midterste forsæde og på de yderste bagsæder. Derudover er der bremseassistent.

Den store forskel på denne Honda modsat andre lignende biler er, at den har tre siddepladser foran og tre siddepladser bagved – de førnævnte 3+3 sæder. Bilen er lige så lang som en almindelig kompakt MPV, der som regel har mere end fem siddepladser, men hvor Honda FR-V i stedet har plads til seks personer på to rækker. Dette betyder, at du får en del mere bagagerumsplads, som også kan varieres, da du kan ændre på positionen på sæderne. Du vil opleve, at der er rigtig fin benplads til alle seks siddepladser, og netop dette kan optimeres, da du efter passagerernes behov kan rykke sæderne frem og tilbage. Man skal dog tænke over, at når man sidder tre på række på den måde, skal man ikke være for bredskuldret, da den midterste passager risikerer at blive en smule klemt så. Hvis man sidder to, har du mulighed for at slå midtersædet ud til et armlæn. 

 

Honda FR-V er en interessant bil, som du stadig finder på brugtbilsmarkedet, selvom den ikke længere er i produktion. 

  { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Honda FR-V ", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Honda FR-V", "author": { "@type": "Person", "name": "Simon Larsen" }, "datePublished": "2021-09-20", "reviewBody": "Brugte Honda FR-V til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
Indlæser..