53.025 biler

Læs mere om Honda HR-V her

Honda HR-V var langt foran sin tid, da den første gang blev præsenteret tilbage i 1999. Faktisk så langt foran, at den aldrig blev en succes, og derfor blev taget af markedet igen i 2006. Honda HR-V er det man i dag kalder for en kompakt crossover, en bilklasse som der er efterspørgelse efter, og som der snart findes mange forskellige modeller i blandt andet Nissan Qashqai og Renault Kadjar.

Det gjorde der bare ikke i 1999, hvor begrebet en kompakt crossover heller ikke fandtes. Derfor var det også et comeback til Honda HR-V, da den kom i en ny generation i 2015. Selvom det var hele 16 år efter den første lancering, så var der altså kun tale om anden generation af den kompakte crossover. Den nuværende generation er endnu så ny, at det er svært at vurdere, hvorvidt den bliver en succes eller ej. Hvis den gør, så vil det selvfølgelig med tiden betyde et væsentlig større udvalg af brugte Honda HR-V, og det vil naturligvis også have betydning for prisniveauet.

På nuværende tidspunkt er udvalget af brugte Honda HR-V ikke enormt, da bilen som nævnt ikke har været solgt i ni år, og da den var på markedet, var salget sparsomt. Honda er dog generelt kendt for at lave pålidelige biler, men mærket har lidt ry for, at reservedelene er forholdsvis dyre, men det er egentlig lidt ufortjent.

Konkurrenter

Nissan Qashqai, Renault Kadjar og Citroën C4 Picasso

Udstyr

Der er selvfølgelig kæmpe forskel på første og anden generation. I den helt nye version findes der tre udstyrsvarianter begyndende med Comfort, Elegance og Executive. Som standard får man blandt andet fartpilot med fartbegrænser og Hondas berømte Magic Seats. I Elegance kan man blandt andet nyde godt af vognbaneassistent og registrering af trafikskilte. I topversionen får man blandt andet LED kørelys og bakkamera.Indlæser..