47.116 biler

Honda CRX er efterhånden en halvgammel sag, som ikke er blevet produceret siden 1997. Da den blev trukket tilbage havde den været en del af bilmarkedet i 14 år, og det med en fornuftig succes. Honda CRX var især populær på grund af sit sportslige ydre kombineret med gode køreegenskaber og et på daværende tidspunkt rigtig godt brændstofforbrug.

I løbet af de 14 år kom der tre generationer af Honda CRX, tre generationer som var forholdsvis forskellige. Da anden generation blev præsenteret i 1988 var det med et helt nyt designudtryk, da hele karosseriet var blevet nytænkt. Køregenskaberne og udtrykket var dog stadig sporty, og i den forstand var anden generation ikke så forskellig fra første generation. Anden generation blev produceret frem til 1992, hvor tredje og sidste generation af Honda CRX blev præsenteret.

Tredje generation hedder faktisk Honda Civic del sol, men den kendes også bare som Honda CRX, selvom bilen er væsentlig forskelig fra de to første generationer. Honda CRX er altså en blandet skare, men hvis man er på udgik efter en billig sporty bil fra 1980’erne-1990’erne så er Honda CRX bestemt et godt bud. Hvis man er på udkig efter en nyere version, så præsenterede Honda i 2010 Honda CR-Z, som bygger videre på Honda CRX.Indlæser..