Peugeot 508 har vundet en lang række titler, heriblandt; ’Årets Bil’ i Spanien samt titlen som ’Årets Firmabil’ i Norge og nu fortsætter prisregnen. For nylig vandt 508’eren nemlig den fornemme pris fra biludlejningsfirmaet AVIS, hvor kunderne stemte den ind som ’Årets AVIS bil 2012’.

 
40.000 kunder stemte
Tiltaget fra AVIS om at finde årets AVIS bil fik stor opbakning fra kunderne, hvor i alt 40.000 indgav deres stemme. Valget foregik imellem 44 biler udvalgt af fagkyndige fra AVIS, hvor bilerne blev vurderet ud fra de 3 kriterier: Komfort, køreglæde og design.
 
Direktøren fra AVIS, Gianluca Testa fortæller, at en stor del af AVIS-kulturen er at tage kundernes behov og mening til efterretning. Og han fortsætter: ”Heraf opstod ideen om at involvere vores kunder i valget af årets AVIS bil. Tiltaget har været en stor succes og vi er allerede i gang med at planlægge næste års valg”.
 
Peugeot 508 blev med succes lanceret tilbage i april 2011 og har i den grad levet op til forventningerne. Den er resultatet af målrettet arbejde med 4-års udvikling bag sig og en klar målsætning om at den moderne 508 skulle tage Peugeot ind i en ny æra. Og med priser og titler, der ikke engang kan tælles på en hånd må missionen siges at være lykkedes.