45.773 biler

Læs mere om Hyundai Tucson her

Hyundai Tucson
Nyhed

Kantet koreaner skal jagte Kuga og 3008

Hyundai stiller med en nye, skarp konkurrent i crossover-klassen. Tucson er klar til at lægge arm med Peugeot 3008 og Ford Kuga med en startpris på 280.000 kroner.

Læs nu
Hyundai Tucson
Anmeldelse

Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4WD Aut

Den 185 hk motor gør det godt i samarbejde med den 6-trins automatiske gearkasse. Takket være et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm ved 1.750 o/min, har du masser af kræfter i alle situationer.

Læs nu

Hyundai Tucson er det nye comeback kid fra Hyundai. Hyundai Tucson blev nemlig første gang præsenteret tilbage i 2004. Der var tale om SUV i mellemklassen, som kunne købes både som personbil og varebil. Hyundai Tucson delte platform med søsterbilen Kia Sportage, men i modsætning til Kia Sportage så fik Hyundai Tucson i første omgang en begrænset levetid, da den i 2009 blev til Hyundai IX35.

Det har den så været ligetil begyndelsen af 2016, hvor Hyundai Tucson kom tilbage, og afløste Hyundai IX35. En stor opgave da Hyundai IX35 stod for mere end 20 procent af Hyundai salget i Europa, men Hyundai Tucson er umiddelbart vurderet ud fra de første anmeldelser klar til at tage over.

Den gamle Hyundai Tucson kunne købes med to forskellige benzinmotorer, enten en fire cylindret 2,0 liters med 141 hestekræfter eller en sekscylindret med 175 hestekræfter samt en dieselmotor, som afhængigt af årgangen, ydede 113,140 eller 150 hestekræfter, og der findes stadig få udgaver af disse på brugtbilsmarkedet. Der er til gengæld endnu ikke i skrivende stund nogle af den nye anden generation af Hyundai Tucson, men det må der forventes at komme på sigt. Den nyeste version af Hyundai Tucson kommer med en 1,6 liters benzinmotor, samt med enten en 1,7 liters eller en 2,0 liters dieselmotor, som enten yder 115, 136 eller 185 hestekræfter.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er de populære modeller i segmentet for mellemstore SUV’ere i samme prisleje. Det vil sige modeller som Kia Sportage, Nissan Qashqai og Mazda CX-5,

Udstyr

Den nye Hyundai Tucson er ganske veludrustet, når det kommer til udstyrsniveauet. Den findes i tre forskellige udstyrsvarianter kaldet Active, Trend og Premium. I Active får man blandt andet manuel aircondition og bakalarm. I næste udstyrsvariant Trend får man, ud over den lange liste af udstyr fra Active, LED baglygter og blind vinkel detektor i sidespejlene. I topversionen mangler der absolut ingenting. Her får man blandt andet elektrisk bagklap, LED forlygter og parkeringssensor.

Indlæser..