46.768 biler

Læs mere om Hyundai Tucson her

Hyundai Tucson
Nyhed

Kantet koreaner skal jagte Kuga og 3008

Hyundai stiller med en nye, skarp konkurrent i crossover-klassen. Tucson er klar til at lægge arm med Peugeot 3008 og Ford Kuga med en startpris på 280.000 kroner.

Læs nu
Hyundai Tucson
Anmeldelse

Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4WD Aut

Den 185 hk motor gør det godt i samarbejde med den 6-trins automatiske gearkasse. Takket være et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm ved 1.750 o/min, har du masser af kræfter i alle situationer.

Læs nu

Hyundai Tucson: En lækker SUV

En Hyundai Tucson er en utrolig lækker SUV, der ligger i en rigtig fornuftig prisklasse, når man tænker på, hvor meget bil man får for pengene. Man kan købe dem med enten en benzin, diesel eller hybrid. 

Man kan få Hyundai Tucson i tre forskellige modeller, der ligger i hver deres prisleje. De tre modeller er følgende: Hyundai Tucson Pure, Hyundai Tucson Essential og Hyundai Tucson Advanced. Man kan få en Hyundai Tucson Pure til priser fra 300.000 kr, en Hyundai Tucson Essential kan man få fra 330.000 kroner og en Hyundai Tucson Advanced kan man få fra 350.000 kroner.

 

Masser af udstyr i en Hyundai Tucson

Det gode ved en Hyundai Tucson er, at den har rigtig meget udstyr. Man kan få den med tre forskellige udstyrspakker, som Hyundai kalder for Active, Trend og Premium. Det er en måde hvorpå du kan skræddersy din Hyundai med lige præcis det udstyr, der giver dig den bedste køreoplevelse. Ved at vælge den mindste udstyrspakke, Active, får man eksempelvis bakalarm og manuel aircondition og mange andre fede basale features.

I udstyrspakken Trend får man alt det, som der også indgår i Active, derover får man blandt andet også LED baglygter og en såkaldt blind vinkel detektor i sidespejlene. Ved den største udstyrspakke Premium får man alt det fra de to andre udstyrspakker plus ting såsom elektrisk bagklap, LED forlygter og parkeringssensor.

 

En gammel bil i ny forklædning

Hyundai Tucson er det nye comeback kid fra Hyundai. Hyundai Tucson blev nemlig første gang præsenteret tilbage i 2004. Der var tale om SUV i mellemklassen, som kunne købes både som personbil og varebil. Hyundai Tucson delte platform med søsterbilen Kia Sportage, men i modsætning til Kia Sportage så fik Hyundai Tucson i første omgang en begrænset levetid, da den i 2009 blev til Hyundai IX35.

Det har den så været ligetil begyndelsen af 2016, hvor Hyundai Tucson kom tilbage, og afløste Hyundai IX35. En stor opgave da Hyundai IX35 stod for mere end 20 procent af Hyundai salget i Europa, men Hyundai Tucson er umiddelbart vurderet ud fra de første anmeldelser klar til at tage over.

Den gamle Hyundai Tucson kunne købes med to forskellige benzinmotorer, enten en fire cylindret 2,0 liters med 141 hestekræfter eller en sekscylindret med 175 hestekræfter samt en dieselmotor, som afhængigt af årgangen, ydede 113,140 eller 150 hestekræfter, og der findes stadig få udgaver af disse på brugtbilsmarkedet. 

Der er til gengæld endnu ikke i skrivende stund nogle af den nye anden generation af Hyundai Tucson, men det må der forventes at komme på sigt. Den nyeste version af Hyundai Tucson kommer med en 1,6 liters benzinmotor, samt med enten en 1,7 liters eller en 2,0 liters dieselmotor, som enten yder 115, 136 eller 185 hestekræfter.

 

Opladning af Hyundai Tucson

Man kan få en Hyundai Tucson plug-in hybrid, hvilket betyder, at bilen både kan køre på strøm og benzin eller diesel, og det er heldigvis ret nemt at oplade en Hyundai Tucson på farten. 

Det er muligt at få to forskellige størrelser batteri til sin Hyundai Tucson plug-in hybrid, og det tager mellem 2-4 timer at oplade batteriet. 

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Hyundai.

 

Hvad må Hyundai Tucson trække?

En Hyundai Tucson må trække helt op til 1650 kg alt efter, hvilken en af modellerne, man har købt. Det er altså en rigtig stærk SUV, som du kan få til helt almindelig privatkørsel.

 

Hvad koster Hyundai Tucson?

Det er muligt at få en Hyundai Tucson Pure til 300.000 kroner, og man kan få en Hyundai Tucson Essential fra 330.000 kroner og en Hyundai Tucson Advanced fra 350.000 kroner. 

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad må Hyundai Tucson trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Hyundai Tucson må trække helt op til 1650 kg alt efter, hvilken en af modellerne, man har købt. Det er altså en rigtig stærk SUV, som du kan få til helt almindelig privatkørsel."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster Hyundai Tucson?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er muligt at få en Hyundai Tucson Pure til 300.000 kroner, og man kan få en Hyundai Tucson Essential fra 330.000 kroner og en Hyundai Tucson Advanced fra 350.000 kroner. "}}]}
Indlæser..