47.115 biler

Læs mere om Hyundai i30 her

Hyundai I30’s tilstedeværelse på det danske bilmarked kan egentlig deles op i to perioder på trods af, at den kun har været på markedet siden 2007. De to første år stod Hyundai I30 nemlig i skyggen af den stort set identiske Kia Ceed, som havde et halvt års forspring, og det formåede Hyundai I30 ikke at ændre på de første to år.

Den tog dog efterfølgende gevaldig revanche, og den spillede en central rolle i Hyundais succes på det danske bilmarked. En succes som ikke blev mindre af, at Hyundai i 2010 valgte at opdatere Hyundai I30, og dermed blev der skruet op for garantien, som pludselig blev på fem år i stedet for tre, og det uanset kilometerantal. En manøvre som var med til at sende Hyundai I30 gevaldigt op på salgsstatistikkerne, og Hyundai I30 har efterfølgende været yderst populær i Danmark, og den er også ret eftertragtet på brugtbilsmarkedet, hvor man kan forvente en fornuftig pris på sin brugte Hyundai I30.

På motorfronten kan man få sin brugte Hyundai I30 med to forskellige benzinvarianten, nemlig en 1,4 liters og en 1,6 liters med henholdsvis 100 og 135 hestekræfter – i den nyeste generation af Hyundai I30 er der desuden en turboversion med 186 hestekræfter, men den er ikke udbredt på brugtbilsmarkedet. Foretrækker du i stedet en dieselmotor under kølerhjelmen, så er der tre forskellige versioner at vælge imellem, nemlig en 1,6 liters med henholdsvis 110 og 128 hestekræfter, samt en mindre 1,4 liters med 90 hestekræfter. Der er et fornuftigt udvalg af samtlige modeller på brugtbilsmarkedet, hvor Hyundai I30 er i høj kurs i forhold til resten af modellerne fra den sydkoreanske bilproducent.

Konkurrenter

Kia Ceed er en helt oplagt konkurrent og nævnes skal også VW Golf, Citroën C4 og Honda Civic

Udstyr

En forklaring på Hyundai I30’s succes skal blandt andet findes i udstyrsniveauet, som er højt for klassen. Som standard får man blandt andet tripcomputer, fjernbetjent centrallås og multijusterbart rat. Ting som aircondition, fartpilot og regnsensor kan desuden tilkøbes, men den slags taber hurtigt værdien på brugtbilsmarkedet, så du kan gøre en rigtig god handel, og få meget udstyr med for pengene, hvis du laver en ordentlig research.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæser..