Getz i sportsversion og med ESP som standard
Hyundai Getz kommer nu på markedet i en Getz Sport version med kraftfuld dieselmotor på 110 hestekræfter og masser af smart udstyr som rødt og sort sædebetræk, læderrat i samme farver og rød lædergearknop. Også sikkerheden har høj prioritet, idet ESP, det elektroniske stabilitetsprogram er standard.

Sportslige egenskaber - stadig økonomisk
De sportslige ydelser viser sig ikke mindst i form af hurtigt acceleration, idet Getz Sport når 100 km/t på blot 11,1 sekunder. Tophastigheden er 180 km/t, og det moderne dieselkraftværk har et højeste drejningsmoment på 235 Nm, som er til stede fra 1.900 til 2.750 omdrejninger pr. minut. Det giver et rigtig sejt bundtræk. Alligevel er brændstofforbruget kun 22,2 km/l i gns. efter EU-normen, hvilket er ensbetydende med en halvårlig ejerafgift på kun 1.300 kr.
 
Forudsætningerne for en sportslig, og økonomisk, køreoplevelse er dermed opfyldt, og følelsen af dynamik understreges af kabinens sportslige indretning. Det sorte og røde interiør og læder detaljerne kompletteres af metallook på midterkonsollen samt på dørene omkring kontakterne til de eldrevne ruder og sidespejle.

Udstyret med lidt ekstra
Aircondition sørger for den rette temperatur, og komforten understreges af sædevarme og ratbetjening af audioanlægget. Desuden kan man glæde sig over udstyr som tripcomputer og fjernbetjent centrallås med alarm.

Det øvrige udstyr er som i Getz topmodellen med 1.6 liters benzinmotor. Det vil sige, at Getz Sport har tågelygter både for og bag, hækspoiler, eldrevne sideruder foran og bagi og eldrevne sidespejle med varme, hvortil skal lægges den lange liste over standardudstyr, som er fælles for hele modelrækken.

ESP som standardudstyr
I dette efterår opdateres Getz endvidere med ESP, det elektroniske stabilitetsprogram. ESP for-hindrer over- og understyring ved eksempelvis en undvigemanøvre. ESP bliver standardudstyr i alle Getz modellerne på nær Getz 1.1

Getz Sport fås som udgangspunkt udelukkende i sort og med mulighed for både tre og fem døre. Prisen for 3-dørs modellen er 174.995 kr. 5-dørs modellen koster 5.000 kr. mere, altså 179.995 kr. Begge priser er ekskl. levering.