Audi lancerer nu sin tredje DTM-specialmodel med Audi A5 DTM selection. En kraftfuld 3.0 TDI-motor med 245 hk, 20"-fælge, et dynamisk design og skålformede sæder viser 2-dørs coupéens tilhørsforhold til racerbilen fra Deutsche Tourenwagen Masters (DTM).

Audi A5 DTM selection tiltrækker sig alle blikke med sit specielle racerbilsdesign. Dynamisk udformede DTM-, quattro- og Audi Sport-logoer sætter deres præg på motorhjelmen, dørene og bagruden. Lakeringen i misanorød med kontraster i form af komponenter i sort højglans på fronten, panelerne og bagenden tydeliggør specialmodellens sportslighed endnu mere. Frontskørtet og de store luftindtag med sekskantede gitre bidrager også til det særlige look. De støbte aluminiumsfælge fra Audi Sport er udført i 5-eget dobbeltdesign og mat titanlook. Størrelsen er 9J x 20 med 265/30 R 20-dæk.

Når døren er åben, projicerer indstigningslyset et DTM-logo på vejen. Specialmodellens panellister er også forsynet med Audi Sport-logo, og der er tonede ruder bagi. Kabinen er domineret af de skålformede sæder med kraftige konturer, som kendes fra RS-modellen. Sædernes ryglænsafdækninger er ligesom dekorindlæggene i dør- og sidebeklædningerne samt i midterkonsollen lakeret i farven misanorød. Røde syninger pryder sæderne og multifunktionssportslæderrattet. Sidstnævnte har flad bund og er delvis betrukket med Alcantara. Pedalerne er fremstillet af ædelstål.

Under hjelmen på Audi A5 DTM selection arbejder den kraftfulde 3,0 TDI-motor med 245 hk og et drejningsmoment på 580 Nm. Den accelererer coupéen fra 0-100 km/t på 5,9 sek. og videre op til den elektronisk begrænsede tophastighed på 250 km/t. Kræfterne overføres til det permanente firehjulstræk quattro via en 7-trins S tronic-gearkasse.

Den spektakulære coupé er den tredje DTM-specialmodel fra mærket med de fire ringe. De to foregående er A4-Limousine fra 2005 og A5 Coupé fra 2013. Audi har begrænset serien af A5 DTM selection til 50 eksemplarer.