47.733 biler

Læs mere om Kia Stonic her

Kia Stonic
Anmeldelse

En Kia til storbyen

Kia Stonic er en hip og rummelig bybil, men med 1,2-liters motor og 84 hk skal du holde dig langt væk fra motorvejen.

Læs nu

Kia Stonic - En smart SUV

 

Kia har lanceret den nye Kia Stonic, der er en virkelig lækker og fed SUV i et smart design. Det er en af Kias nyeste crossovers, og den er spækket med ny teknologi. Du kan få den lækre Kia Stonic som benzin, diesel eller mild hybridbil. Hvis du gerne vil køre på andet end benzin og diesel, så kan du prøve at vælge en Kia Stonic hybridbil. Her kan du kombinere almindelig brændstof og muligheden for at køre på el. Så har du både muligheden for at køre på almindelig brændstof men også supplere med el. Kia Stonic hybrid er en virkelig lækker bil.

 

Det er en meget rummelig bil, hvor der er masser plads både i kabinen, ved passagererne og i bagagerummet. Hvis du køber en Kia Stonic, så får du en bil, der har meget højt til loftet og generelt har masser af plads og køreglæde. I bagagerummet er der plads til 352 liter, og det kan blive hele 1.155 liter, hvis du lægger sæderne ned. Det er altså en bil, der i dén grad har masser af plads uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.

 

Prisen på Kia Stonic starter fra 229.000 kroner, men hvis du køber den brugt, kan du finde den billigere. Bilen kan desuden vælges med de to forskellige udstyrspakker: Prestige og GT-line. En Kia Stonic Prestige er den mindste udstyrspakke og en Kia Stonic GT-line er den lidt større.

 

Køb Kia Stonic brugt

 

Ligesom med så mange andre biler, så er det selvfølgelig også muligt at købe en Kia Stonic brugt. Du kan også vælge Kia Stonic til leasing, hvis du foretrækker leasing i stedet for at eje bilen selv. Selvom en Kia Stonic er brugt, så kan du stadig få glæden af en virkelig lækker bil. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, hvor langt bilen har kørt, og i hvilken stand den er. Det er altid vores anbefaling, at du tager dig god tid til at se din kommende bil, inden du vælger at købe eller lease den. Så er du sikker på, hvad du får.

 

Opladning af Kia Stonic hybrid

 

Som nævnt kan du købe en Kia Stonic hybrid, så du delvist kan køre landevejene tynde på el. Det er heldigvis meget nemt at oplade sin elbil eller hybridbil. Det eneste det kræver er, at du har adgang til en ladestander. Dem kan du både finde flere offentlige steder, ved tankstationer og større arbejdspladser. Ved du at det kan blive et problem at lade i dagligdagen, kan du med fordel købe dig din egen ladestander. Så kan du få den installeret derhjemme i carporten. Find en lang række andre Kia-modeller til salg på vores side.

 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Kia Stonic:

 

Hvor lang tid tager det at oplade en Kia Stonic?

Det kan tage alt fra 8 til 24 timer at oplade en Kia Stonic. Det afhænger helt af, hvilket batteri man har. Har man et lille batteri, så vil det tage længere tid at lade, end hvis man har et større.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor lang tid tager det at oplade en Kia Stonic?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det kan tage alt fra 8 til 24 timer at oplade en Kia Stonic. Det afhænger helt af, hvilket batteri man har. Har man et lille batteri, så vil det tage længere tid at lade, end hvis man har et større. "}}]}
Indlæser..