45.131 biler

Læs mere om Kia Optima her

Kia Optima
Anmeldelse

KIA Optima Plug-in Hybrid. Fremtidens KIA?

Optima PiH adskiller sig rent visuelt fra de almindelige Optima-modeller ved at have en anderledes bagende og nogle blågrønne markeringer, der indikerer, at her er tale om en øko-bil. Derudover adskiller bilerne sig ikke, måske lige med undtagelse af klappen til ladestikket lige foran venstre fordør.

Læs nu
Kia Optima
Anmeldelse

Ny Optima klar til kamp i firmabilsklassen

Bagagerummet er på hele 510 liter, hvilket er meget fordelagtigt til familiesegmentet. Desværre har Kia stadig valgt at lave kuffertknusere til bagageklappen, der vil klemme den bagagen, der ligger øverst. Det er virkelig noget, der hører 90’erne til.

Læs nu

 

 

 

 

Køb brugt Kia Optima

 

 

 

 


Når du skal købe en brugt bil, er en Kia Optima klart det bedste valg, og hos Biltorvet finder du et bredt udvalg af annoncer på bilen. Du kan finde den nye plug-in hybrid, benzin og diesel bil her på siden. Kia Optima priser varierer mellem 140.000 kr. og 400.000 kr., så du kan være helt sikker på at finde en bil, der passer til dine behov og ønsker samt dit budget. Alle biler er nyere modeller og med 7 års garantien, der medfølger en Kia, kan du trygt og roligt købe en Kia Optima brugt gennem Biltorvet. Derudover behøver du heller ikke bekymre dig om navigationen er opdateret. Kia tilbyder nemlig 7 års kortopdatering, så du er sikret, at din navigation er fuldt opdateret på infrastrukturen.

For alle Optima modeller gælder det, at de har en fantastisk kørekomfort med en komfortabel kabine, hvor der er masser af plads. Det er den perfekte familiebil uanset, om du vælger en stationcar eller sedan. Med den 1,7 eller 2,0 motor er du sikker på at blive fragtet fra A til B helt uden problemer. Vil du vide endnu mere om din kommende bil, så kan du læse meget mere under den pågældende Optima. Her fremgår alle de specifikationer og informationer, du har behov for at vide, inden du køber.

 

En bil med masser af udstyr


Den nye Optima fås udelukkende som Plug-in hybridbil i én udstyrsvariant. Men bare rolig: Udstyret er stadig på et højt niveau. Bilen er blandt andet udstyret med: • Bakkamera

• Aut. nedblændeligt bakspejl

• Multifunktionel smart key

• Parkeringssensor - både for og bag

• Adaptiv fartpilot

• Vejbaneassistent

• 8” touch skærm m. navigation

• og en masse andre funktioner.

Kia Optima har et fantastisk design med et miljøvenligt udtryk, der afspejles gennem de energibesparende LED-forlygter og eco blue elementer på kølergrillen og sidepanelerne. Kia Optima er en praktisk familiebil med masser af plads både på bagsædet og i bagagerummet. Ikke nok med at bilen har en bagagerumskapacitet på 440 l, så har den en eldrevet bagklap, der automatisk åbner, når du er i nærheden af bilen med din smart nøgle. Den perfekte funktion når du har hænderne fulde og skal i bagagerummet. Som standard understøttes den nye Optima af både Android Auto og Apple Carplay, så du nemt kan tilslutte din mobil.

 

Kør grønt med Kia Optima


Med den nyeste Kia Optima kan du blive lidt grønnere. Plug-in hybridbilen er bedre end nogensinde. Bilen kører med avanceret hybrid teknologi, der giver en helt ny type effektivitet med længere elektrisk rækkevidde sammenlignet med almindelige plug-in hybridbiler. Du vil ikke mærke den store forskel, når bilen automatisk skifter fra elmotor til benzinmotor - det er en glidende overgang. Du kan også vælge at køre med en kombination af begge dele. Du vil opleve en fantastisk kørsel med bilens 2,0 GDI-motor og elmotor. Den har 205 hk og en elektrisk rækkevidde på 66,7 km/l ved blandet kørsel. Du får en fantastisk brugervenlig bil, som du helt sikker bliver glad for.

Hos Biltorvet har vi mange Kia Optima til salg, så tag et kig på de forskellige annoncer og find din drømmebil lige her. Uanset om du er til den grønne løsning, eller du vil have en benzin- eller dieseldrevet Kia Optima, så kan du finde det på Biltorvet.dk.
 

Indlæser..