47.737 biler

Læs mere om Kia Picanto her

Kia Picanto
Anmeldelse

Ny Kia Picanto - et godt bud i en populær klasse

Når du sætter dig ind i kabinen, mærker du som det første, at den blikagtige fornemmelse, som man godt kunne få på de mindste billige biler fra Asien, når man åbnede døren, slet ikke er så markant længere. Der er mere ”gods” i, så at sige.

Læs nu

Kia Picanto er blevet den mest populære model fra den sydkoreanske bilproducent, og især modellen fra 2011 og frem har været meget populær. Hvor Kia Ceed tidligere konkurrerede med Kia Picanto om at være den mest populære model, så har Kia Picanto siden 2011 indtaget den titel helt suverænt.

Det hænger selvfølgelig også sammen med, at mikrobilerne for alvor har indtaget det danske bilmarked, og det er netop i dette segment, Kia Picanto hører til. Netop i mikrosegmentet er kvaliteten yderst svingende, da det jo er de helt billige biler, men der er ingen tvivl om, at Kia Picanto er blandt de bedste i klassen. I forhold til mange af konkurrenterne, så virker Kia Picanto som en væsentlig større bil.

Oven i det så byder Kia Picanto på ganske fine motorer, som præsterer det de skal, men som samtidige ikke larmer for meget, hvilket gør kabinen til et fint sted at opholde sig. Dermed har Kia Picanto den store trumf, at den rent faktisk kan bruges som pendlerbil over kortere distancer, men det er nu alligevel som bybil, at Kia Picanto er bedst. Den allerstørste trumf henter Kia Picanto dog i de syv års garanti, som i høj grad sætter alle konkurrenterne på plads. De mange års garanti gælder dog kun på biler fra 2010 og frem, men det betyder også, at man på brugtbilsmarkedet sagtens kan købe en Kia Picanto med fuld garanti, hvilket selvfølgelig også er med til at holde priserne oppe.

I det hele taget så er det en god ide at investere i en nyere Kia Picanto, altså modellerne fra 2011 og frem. Det har den helt simple forklaring, at det simpelthen bare er en meget bedre bil, og det skyldes blandt forskellen på motorudvalget. I modellen fra 2004 til 2010 findes der to benzinmotorer med henholdsvis 61 og 65 hestekræfter, mens der er skruet lidt op i versionen fra 2011 og frem. Her yder motorerne henholdsvis 69 og 85 hestekræfter, og det er blandt andet det, som er med til at gøre Kia Picanto til en glimrende mikrobil.

Konkurrenter

Der er efterhånden et stort udvalg i segmentet, biler som VW Up, Skoda Citigo og Hyundai I10 er oplagte konkurrenter.

Udstyr

Kia Picanto har siden 2011 kunne fås både med tre og fem døre og mange forskellige udstyrsvarianter. Hele fire forskellige pakker begyndende med Motion, Motion Plus, Active og Exclusive. Kan du finde en version med Exclusive, så er det bestemt værd at gå efter. Her får du nemlig blandt andet læderrat med varme og aircondition. Hvis det er de ældre versioner, så bør du holde dig fra den helt skrabede version kaldet LX, og i stedet finde en med EX udstyr.

Køb brugt Kia Picanto


Kia Picanto hører til blandt de bedst sælgende mikrobiler i Danmark. Det skyldes flere forskellige faktorer, men som mikrobil er der ingen tvivl om, at Kia Picanto er en af de mest gennemførte bilmodeller i sin klasse. Foruden at være en lille, udtryksfuld bil med et skarpt design, så præsterer Kia Picanto også topkarakterer i diverse sikkerheds- og kvalitetstest. Kia Picantos høje sikkerhedsniveau og ydeevne gør, at der er tale om en helstøbt bil, som henvender sig til mange forskellige slags bilejere.

Leder du derfor efter en brugt Kia Picanto, så finder du et bredt udvalg her hos Biltorvet. Kia Picantos tredje generation findes i 3 forskellige udgaver: Vision, Collection og GT Line. Kia Picanto GT Line udmærker sig bl.a. ved at have 16” alufælge, GT Line kofanger, LED-baglygter og meget andet. Kia Picanto Collection er bl.a. udstyret med bakkamera, 7” audio display, bluetooth, tonede ruder mv. Vision er standardversionen som også indeholder automatisk nødbremse (AEB), kørecomputer med eco gearskifteindikator og fjernbetjent centrallås.


Hvorfor skal du købe en Kia Picanto?


Kia Picanto er den oplagte bybil, og med sine gode køreegenskaber er Kia Picanto også en nem og sjov bil at køre rundt i. Kia Picanto har nemlig en sublim køredynamik og reaktionsevne, hvorfor den kører rigtig godt uanset vejrforhold. Den nyeste Kia Picanto er tredje generation, og her har kabinen fået et gevaldigt facelift, hvilket især kommer til udtryk i materialevalget. Man bliver hurtig fortrolig med interiøret på en Picanto - og det er uanset hvilken brugt Kia Picanto, man er på udkig efter. Kia Picantos kompakte, letvægtkarosseri højner sikkerheden, da denne består af modstandsdygtigt og avanceret højtryksstål, som samtidig nedbringer bilens vægt.

Kia Picanto har flere sikkerhedsaspekter som gør, at den differentierer sig fra andre biler i samme klasse som:

• Brake Assist System (BAS) sikrer en langt mere gnidningsfri og ubesværet opbremsning, hvilket også minimerer risikoen for ulykker.

• Hill Assist Control (HAC) gør så bilen ikke triller baglæns, når man holder stille, eller skal finde koblingspunktet på en stejl bakke.

• Vehicle Stability Management (VSM), som stabiliserer ved hårde opbremsninger og skarpe sving.

• IsoFix som sikrer en ekstra sikker montering af autostole.

Alle disse sikkerhedsaspekter i en Kia Picanto er med til at højne sikkerheden, ligesom det er med til forbedre den generelle køreglæde.


Find en brugt Kia Picanto til salg hos Biltorvet


Her hos Biltorvet finder du et bredt udvalg af brugte biler; herunder Kia Picanto. Du kan med fordel sammenligne en Kia Picanto med de mange andre Kia-modeller, som vi har at tilbyde. Således kan du danne dig et overblik, så du træffer den rigtige beslutning, når valget skal falde på den nye, brugte bil. Med klassens største bagagerum skiller Kia Picanto 3 sig også ud fra andre biler i mikroklassen. Yderligere er akselafstanden gjort længere, og derfor er der en smule bedre benplads.

En brugt Kia Picanto tager man aldrig fejl af. Samtidig er Kia én af de førende på markedet, når det kommer til udvikling af CO2-neutrale biler. Kias tiltagende fokus på at reducere emissionsniveauet gør, at man - uanset model - får en udpræget miljøvenlig bil, hvilket også er tilfældet med en brugt Kia Picanto.

Indlæser..