Kia Picanto

KIA viser de første billeder af den nye Picanto

| Kristian Klarskov

Her på Biltorvet.dk har vi tidligere vist koncepttegningerne af den nye KIA Picanto. Men, nu har KIA Motors frigivet rigtige billeder af bilen, hvilket er ganske interessant, da netop Picanto er en af KIAs mest solgte biler på verdensplan.


Den nye Picanto, som er udviklet af KIAs designcentre i Namyang, Korea og Frankfurt, tilfører, ifølge KIA, en ungdommelig og energisk karakter til A-segmentet. Den nye model – præsenteret i KIAs sportsinspirerede ”GT-Line” viser et mere aggressivt design end tidligere. Med en 15 mm længere akselafstand (øget fra 2.385 mm til 2.400 mm) skubbes hjulene længere ud i bilens hjørner, hvilket giver bilen en mere selvsikker fremtoning.

Udvalget af farver til Picanto er mere livligt end nogensinde før, og kunderne kan vælge mellem 11 iøjnefaldende lakeringer, der får bilen til at skille sig ud.

Ifølge KIA, så understreges Picantos høje niveau af hightech-komfort, funktionalitet og sikkerhedsudstyr indvendigt af et moderne og raffineret kabinedesign. Den centrale del i kabinen er et nyt infotainmentsystem med en ny ”flydende” touchscreen, så personerne i bilen har adgang til det nyeste indenfor teknologi i biler. Picanto giver stort potentiale for kundernes individualisering af bilerne, da de kan vælge mellem en række forskellige farver til interiør og indtræk.

Køberne af den helt nye Picanto vil kunne nyde godt af en bil med mere kabine- og bagagerumsplads end tidligere og hos flere af konkurrenterne i segmentet. På trods af den forlængede akselafstand bibeholder Picanto sine karakteristiske kompakte dimensioner. Med kortere overhæng foran og længere overhæng bagpå har den nye model samme længde (3.595 mm) som forgængeren.

KIA præsenterer den helt nye Picanto for offentligheden for første gang i forbindelse med den internationale biludstilling i Geneve til marts, og bilen kommer til salg i slutningen af 2. kvartal 2017.

Kia Picanto på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto ISG 69HK 5d
PRIVAT
29.900 kr.
Kia Picanto
ISG 69HK 5d
3450 Allerød
100.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,0 MPI Vision m. Edition pakke 67HK 5d
NYHED
104.900 kr.
Kia Picanto
1,0 MPI Vision m. Edition pakke 67HK 5d
Kastrup
-
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Picanto 1,2 Motion Plus 85HK 5d
NYHED
36.888 kr.
Kia Picanto
1,2 Motion Plus 85HK 5d
Vordingborg
149.000
2011
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev