50.540 biler

Læs mere om Kia Rio her

Kia Rio
Nyhed

Verdenspremiere på ny KIA Rio

Motorprogrammet består af KIAs nyeste 3-cylindrede 1,0-liters T-GDI-motorer med enten 100 hk eller 120 hk, en 1,25-liters og en 1,4-liters MPI-benzinmotor uden turbo. Udover benzinmotorerne vil den nye Rio også blive solgt med en 1,4-liters dieselmotor med 70 hk eller 90 hk.

Læs nu
Kia Rio
Nyhed

KIA klar med privatleasing

KIA cee’d 1,4 Collect med bl.a. navigationsanlæg, bakkamera, bakalarm, regnsensor, elektronisk nedblændeligt bakspejl, auto light control, piano black detaljer indvendigt, premium dørbeklædning /sædebetræk og kromramme omkring sidevinduer udvendigt koster bare kr. 2.795,- om måneden...

Læs nu

Kia Rio er Kias bud på en bil i miniklassen, eller B-segmentet. Her er den forholdsvis populær blandt de danske bilkøbere, og især efter at modellen blev fornyet i 2011, har danskerne taget Kia Rio til sig. Fordelen ved den nyeste Kia Rio i forhold til forgængeren er blandt andet, at den er væsentlig større, og så er den simpelthen bare pænere at se på. I det hele taget føles Kia Rio bare som en større bil, og det skyldes selvfølge den fysiske størrelse, men også det faktum, at den kører som en større bil. Det er selvfølgelig kvaliteter danskerne sætter pris på, og derfor er salget af Kia Rio også stort, og det ses selvfølgelig også på brugtbilsmarkedet, hvor udvalget er stort.

På motorsiden findes der fire forskellige varianter, henholdsvis to diesel og to benzin. De gør det alle glimrende og kører langt på literen. Længst kører dog den mindste dieselvariant, en 1,1 liters med 75 hestekræfter, som er opgjort til over 30 km/l. Den største dieselmotor er en 1,4 liters med 90 hestekræfter, som er at foretrække, hvis du ofte kører lidt længere ture, da den giver større køreglæde. Hvis du foretrækker benzin som dirvkraft, så er der ligeledes to muligheder, nemlig en 1,2 liters med 85 hestekræfter og en 1,4 liters med 109 hestekræfter.

Den helt store fordel ved Kia Rio er dog stadig Kias syv års garanti, som gør det muligt at købe en brugt Kia Rio med fuld garanti, og det er selvfølgelig med til at holde priserne oppe på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Der er rigtig mange biler i klassen, så konkurrencen er hård. Blandt konkurrenterne er VW Polo, Skoda Fabia, Hyundai I20 og Ford Fiesta

Udstyr

Som i Kia Picanto så hedder udstyrsvarianterne Motion, Motion Plus, Active og Exclusive. Der har dog været en del forskellige kampagner med ekstraudstyr, så der findes mange forskellige varianter derude. Så det er om at holde tungen lige i munden, da man på brugtbilsmarkedet kan få rigtig meget udstyr for ikke særlig mange penge. Man kan dog være sikker på, at der er aircondition, hvis man finder en version med enten Active eller Exclusive, da det er standard.

 

 

 

 

Køb Kia Rio brugt

 

 

 

 


Leder du efter en komfortabel og prisvenlig familiebil? Så er Kia Rio et sikkert valg. Du kan finde en brugt Rio lige her hos Biltorvet. Vi sørger for at have annoncer på de nyeste Kia Rio, så du kan finde den model og årgang, du ønsker. På Biltorvet.dk finder udelukkende annoncer fra godkendte bilforhandlere, så du er sikret at få de helt rigtige oplysninger om den Kia, du gerne vil købe.

Kia Rio findes i flere forskellige generationer, og der er derfor også forskellige modeller. I de tidligere generationer kan du få nogle andre modeller, herunder blandt andet en Kia Rio Attraction, Premium m.fl., hvor du får en helt anden udstyrspakke end andre tidligere og nyere modeller. Derfor er det altid en god idé at tjekke specifikationerne for den pågældende bil, du kigger på, så du er sikker på, at få det udstyr som du ønsker. I den seneste generation kan du få modellerne:

• Base Line

• Vision

• Base Line m. Plus pakke

• Vision + Collection 1 & 2

• GT-Line

Som standard følger der i de nye modeller blandt andet altid fartpilot, automatisk lysregulering, vejbaneassistent og automatisk nødbremse ved fodgængerregistrering. Er du til lidt mere udstyr, så kan du med fordel vælge en Base Line m. Plus pakke model, hvor du blandt andet får 7” touch skærm, varme i rattet, bakkamera, parkeringssensor bagved og en masse andet lækkert udstyr. Nyprisen for denne model er 165.000 kr. og du kan med garanti finde den meget billigere her på vores side.

 

Bredt udvalg i alle prisklasser


Hos Biltorvet finder du altid et bredt udvalg af annoncer på den bil, du ønsker, og det er selvfølgelig også tilfældet ved Kia Rio. Vi har samlet annoncer af både nyere og lidt ældre Rio modeller til dig. Vi har den største bilportal for nyere brugte biler, og du vil derfor se et bredt udvalg af nyere Rio biler. Kia Rio priser rangerer mellem 150.000 og 250.000 kr., når den er splinterny. Her på siden kan du finde en Kia Rio til salg i flere forskellige prisklasser. Så der er både en Rio til dig, der har et budget på under 100.000 kr. og til dig, der vil købe en bil til 200.000 kr.

 

Flere fordele ved en brugt Kia Rio


Når du køber en brugt Kia Rio, er der flere fordele. Prisen er klart den største fordel, du vil opleve. Du får en fantastisk bil til billige priser. På trods af prisen går Kia ikke ned på kvaliteten, så du er sikret en bil i topklasse, når du køber en Kia Rio - også når du køber den brugt. En anden fordel, der medfølger, når du køber en Kia, er, at du altid får 7 års garanti på bilen. Så længe at du overholder de regelmæssige serviceeftersyn, beholder du 7 års garantien, når du køber en Rio brugt. Derfor kan du trygt og helt uden bekymringer investere i en brugt Kia Rio. Så tag et kig på vores udvalg og find din næste bil nemt og hurtigt.
 

Indlæser..