47.111 biler

Læs mere om Kia Ceed her

Kia Ceed
Anmeldelse

Ærlig familiebil – Kia Ceed SW

Kia Ceed SW er en ærlig stationcar, som byder på fuld valuta og masser af praktiske løsninger - men der er stadig et par ulemper.

Læs nu

Kia Ceed er Kias bud på en bil i mellemklassen, og her har den sydkoreanske Ceed haft stor succes på det danske marked. I dag møder man ofte en Kia Ceed på de danske veje, og den var i en periode den mest populære Kia model i Danmark. Faktisk så populær at Kia Ceed tilbage i 2011 blev kåret til årets brugtbil i Danmark foran udfordrere som Volvo V50, Audi A6, Ford Mondeo og Skoda Octavia.

En væsentlig forklaring på Kia Ceeds store succes skal findes i den imponerende syv års fabriksgaranti, der er med til at gøre Kia Ceed eftertragtet på brugtbilsmarkedet. Da Kia Ceed blev præsenteret tilbage i 2006, blev den af mange også kaldt det suverænt bedste køb i klassen, da den ud over fabriksgarantien også tilbød god brændstoføkonomi, topkarakter i sikkerhedstest, samt gode køreegenskaber.

Disse parametre var der ikke ændret på, da anden generation af Kia Ceed kom på vejene tilbage i 2012. Designet var desuden langt mere vellykket, og langt mere sportsligt og strømlinjet i udtrykket. Kia havde dog ikke helt formået at forny sig på motorfronten, hvor det var de gamle kendinge fra første genreration, som stor set gik igen. Det vil sige, at der på benzinfronten er en 1,4 liters og en 1,6 liters med henholdsvis 100 og 135 hestekræfter. Billedet er ikke anderledes, hvis man gerne vil have diesel som brændstof. Her er der ligeledes to varianter, nemlig en 1,4 liters med 90 hestekræfter og en 1,6 liters med 128 hestekræfter.

Du kan også få Kia Ceed i en stationcar version, og ligegyldigt om du vælger den ene eller den anden, så er Kia Ceed et fornuftigt køb på brugtbilsmarkedet. Det er dog en god ide lige at være opmærksom på rust ved døre og lygter, da nogle modeller har haft problemer med dette.

Konkurrenter

Da vi er i mellemklassen, er der også et væld af oplagte konkurrenter, blandt andet VW Golf, opel Astra og Hyundai I30

Udstyr

Kia er kendt for at levere en fornuftig mængde af udstyr, og det gør sig også gældende, når det kommer til Kia Ceed. Ting som aircondition, bluetooth, sædevarme og læderrat er standard, mens du i topversionen Premium blandt andet også får klimaanlæg og LED-baglygter.

Køb brugt Kia Ceed


Som en bil i Golf-klassen er Kia Ceed svær at komme udenom. Kia Ceed har i en længere årrække været blandt Kias mest solgte biler i Danmark, hvilket skyldes flere forskellige faktorer. Først og fremmest er Kia Ceed en bil, som imponerer med sin funktionalitet, komfort og banebrydende sikkerhedssystemer. Samtidig er Kia Ceed en bil med fremragende køreegenskaber, som også er sjov og meget stabil at køre rundt i.

Den nyeste generation af Kia Ceed er fra 2018, og i denne tredje generation har man både mulighed for at vælge den traditionelle femdørs hatchback, eller stationcar-udgaven Kia Ceed SW. Hos Biltorvet finder du et stort udvalg af brugte Kia Ceed - inklusiv de nyere tredje generations Kia Ceed, Kia Ceed SW og Kia Ceed GT.


Kia Ceed SW


Kia Ceed stationcar - eller bare Kia Ceed SW - er en meget populær familiebil. Kia Ceed SW fås også i en GT Line, men fællesnævneren for begge varianter er deres bagagerumskapacitet på 625 l eller hele 1.694 l, når bagsæderne er klappe ned. Kia Ceed SW er med andre ord en rigtig rummelig bil.

I den nyeste Kia Ceed SW er indretningen ret intuitiv. Betjeningen er legende let, hvorfor knapperne til sædevarme og varme i rattet bl.a. findes under klimaanlægget. Derfor er det nemt at tilpasse sig en Kia Ceed - også selvom man har været vant til at køre i tyske eller franske biler. Den populære Kia stationcar fås med 2 benzinmotorer med henholdsvis 1.0 eller 1.4 liters motor. Ydermere har den nyeste Kia Ceed dobbeltkoblings automatgear. Med dobbeltkoblings automatgear får man både en bil med blødere gearskift, ligesom man får en bil, som kører længere på literen.


En køreglad bil med ekstraudstyr


En Kia Ceed er på mange områder en sportslig bil sammenlignet med andre biler i klassen. Den er dejlig adræt, og så kører den komfortabelt på motorvejene. Vælger man en brugt Kia Ceed med automatgear får man en funktionel, adaptiv fartpilot med i købet, hvis man vælger den nyeste model. Derudover får man Lane Follow Assist (LFA), hvilket fungerer overraskende godt.

Kia Ceed fås i 5 forskellige udstyrsvarianter:

• Vision

• Active

• Comfort

• Comfort + Collection pakke 1

• GT Line

Vision er standardmodellen, men her finder du også en masse ekstraudstyr: Du får bl.a. 8” touch-skærm, Apple Carplay, automatisk nødbremse, automatisk fjernlys samt 16” stålfælge. Vælge man flagskibet Kia Ceed GT Line får man: GT-line kofangere, GT-line kølergrill, GT-line kabine med dellæder, JBL-lydanlæg med 8 højttalere, privacy glass og meget andet.

Kia tilbyder 7 års garanti på alle deres biler. Finder du derfor en brugt Kia Ceed her hos Biltorvet, som er under 7 år gammel - og som ikke har kørt over 150.000 kilometer - så overføres de 7 års garanti. Kia optimerer løbende deres kvalitetssikring og deres kvalitetsstandarder, og de er faktisk den eneste europæiske bilproducent, som tilbyder 7 års garanti.

Alle Kias biler bliver godkendt ud fra 4 parametre: kørekomfort, nul-defekt-kvalitet, følelsesmæssig kvalitet samt holdbarhed. Ved at fokusere på disse 4 parametre, sikrer Kia, at deres biler altid lever op til deres høje standarder.

Indlæser..