47.308 biler

Læs mere om Kia Niro her

Kia Niro
Nyhed

Ny Kia Niro bliver endnu mere rummelig

Kia er tilbage med en ny Niro, der er noget mindre fersk i designet. Den får tilmed mere plads og en opgradering af materialer i kabinen samt bedre støjisolering.

Læs nu

Kia Niro - Prisvindende crossover til hele familien

Kia Niro er en af Kias mest populære modeller til dato, og det ses tydeligt blandt både forbrugere og anmeldere. Modellen har været populær på de danske veje, og i 2022 vandt Kia Niro EV den prestigefyldte pris, Det Gyldne Rat, der er en af de mest anerkendte bilpriser i verden.

Hos Biltorvet kan du finde flere forskellige varianter af den populære Niro, og da vi samarbejder med flere autoriserede i hele Danmark, kan du trygt regne med, at du kan finde den helt rette Kia Niro til dine kørselsbehov.

Kia e-Niro: En rummelig og moderne elbil med stor udstyrspakke

Det første, du lægger mærke til ved Kia Niro, er uden tvivl det dristige og selvsikre design, der i høj grad skiller sig ud fra mængden. Det futuristiske ydre er anderledes, men stilrent og trækker på flere af de klassiske designtræk fra øvrige Kia-modeller.

Kia Niro har som standardmodel masser af udstyr, der blandt andet tæller fuldt digital instrumentering, Android Auto/Apple CarPlay, adaptiv fartpilot og ikke mindst en række avancerede sikkerhedsteknologier, der gør bilen til den ideelle familiebil.

Med funktioner som intelligent skiltegenkendelse, registrering af forankørende køretøjer og fjernbetjent parkeringsassistent, kan du være sikker på, at Niro opfylder alle dine krav til udstyr, der gør køreoplevelsen mere sjov og sikker.

Læs også: Vi tester den populære Kia e-Niro

Er du på jagt efter 100% el eller en plug-in hybrid?

Med Kia Niro har du mulighed for at vælge at køre 100% elektrisk eller på både benzin og el. På biltorvet.dk har du mulighed for at finde flere forskellige varianter af Niro, herunder EV, der er 100% elektrisk og PHEV, der er en plug-in hybrid. Du kan læse mere om de forskellige Niro-varianter herunder.

Kia Niro plug-in hybrid

Den første Kia Niro PHEV blev udgivet i Sydkorea i 2016, og siden da er modellen blevet en af de mere populære plug-in hybrid biler – ikke kun i Sydkorea, men i resten af verden. Kia Niro plug-in hybrid er for dig, der gerne vil opleve det bedste fra både konventionel og elektrisk kørsel.

Modellen har en meget dedikeret plads og et bagagerum på 324 liter, hvilket er en god mængde til en lille familie. Dertil skal det nævnes, at bilen må trække helt op til 1.300 kilo med bremser, og med den store udstyrspakke er der intet at sige til, at det er blevet en af danskernes foretrukne plug-in hybrider.

Kia e-Niro

Kia e-Niro kommer i flere forskellige varianter, herunder e-Niro (standardmodellen), e-Niro Prestige og e-Niro Upgrade. Standardmodellen af e-Niro har en imponerende rækkevidde på 460 kilometer (WLTP), og med en anhængervægt på op til 750 kilo har du rig mulighed for at spænde en trailer bagpå. Upgrade-varianten afviger fra standardmodellen ved at have mere ekstraudstyr som eksempelvis elektrisk bagklap, og trådløs mobiloplader.

Af ekstraudstyr i den opgraderede Prestige-variant får du blandt andet ekstraudstyr som ambientbelysning, delkunstlædersæder, P-sensor fortil, 10,25” touchskærm med navigation & Kia Connect samt udvidet motorvejsassistent.

Læs også: Vi tester Kia e-Niro

Derfor skal du købe din brugte Kia Niro hos Biltorvet

Hos Biltorvet er det vores mål at give dig muligheden for at finde din nye Kia Niro blandt Kia-forhandlere i hele Danmark . Vores mål er at gøre bilkøb så let som muligt, og det betyder først og fremmest, at vores portal er helt gratis at bruge for dig som køber.

Læs også: Vi tager et kig på Kia EV6

Vi er skabt af cirka 400 bilforhandlere i forening, og i dag annoncerer ca. 1.500 forhandlere på vores side. Flere af forhandlerne hos Biltorvet yder altid en ekstra indsats for at give dig ekstra tryghed i dit køb. Trygheden består eksempelvis i forskellige garantiordninger, der giver dig gode vilkår som bilejer. Flere af de forhandlere, vi samarbejder med, kan også tilbyde dig en byttepris for din gamle bil, så du ikke skal bekymre dig om salg.

 

Ofte stillede spørgsmål:

Herunder kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål omkring Kia Niro.

Hvor kommer Kia fra?

Kia, etableret i 1944, er Sydkoreas ældste bilproducent og har hovedsæde i Seoul. Mærket er kendt for at fremstille kvalitetsbiler, der spænder fra personbiler til SUV'er og erhvervskøretøjer, og det er en del af Hyundai-Kia Automotive Group – en af verdens største bilproducenter.

Hvor meget må en Kia e-Niro trække?

Kia e-Niro er officielt godkendt til at håndtere anhængertræk. Specifikt kan den trække op til 750 kg for anhængere med bremser og op til 300 kg for anhængere uden bremser, hvilket demonstrerer dens alsidighed og kapacitet.

Indlæser..