46.263 biler

Læs mere om Kia Niro her

Kia Niro
Nyhed

Ny Kia Niro bliver endnu mere rummelig

Kia er tilbage med en ny Niro, der er noget mindre fersk i designet. Den får tilmed mere plads og en opgradering af materialer i kabinen samt bedre støjisolering.

Læs nu
Køb brugt Kia Niro


Hvis du leder efter en bil, som sætter bæredygtighed i højsædet, så er Kia Niro, med sit elegante udseende og høje komfort, helt afgjort en bil for dig. Kia Niro findes nemlig i tre modeller, hvor alle tager udgangspunkt i at reducere mængden af CO2. Ud af de tre modeller er Kia Niro Hybrid og Kia Niro Plug-in hybrid biler, der både kører på benzin og strøm, hvorimod Kia e-Niro udelukkende kører på strøm. Ikke nok med at Kia Niro er bæredygtig, så har Kia også nogle helt unikke serviceaftaler, der bl.a. inkluderer hele 7 års garanti på bilen samt 7 års kortopdatering til din GPS. Der er alt i alt en masse fantastiske fordele ved at vælge en Kia Niro – og ved at du køber Kia Niro brugt, får du endnu mere for pengene!


Forskellige Kia Niro til salg hos Biltorvet


Kia Niro Plug-in Hybrid er den mest solgte hybridbil i Danmark, og det er der mange gode grunde til. Fordelen, ved at vælge Kia Niro Plug-in hybrid, er, at den kun skal lade op i 3 timer igennem en almindelig stikkontakt, før at bilen er fuldt opladt. Dernæst kan bilen køre i omegnen af 49 kilometer alene på strøm. Samtidig er komforten i Kia Niro i top, med god plads til alle passagerer, og er derfor ideel til korte såvel som lange køreture.

Udover ovenstående så følger der en række standardudstyr med – heriblandt:

8” touchskærm

Apple CarPlay m. stemmestyring

Udvidet vejbaneassistent

Adaptiv fartpilot m. køassistance

Kia Niro Hybrid er ligeledes en hybridbil – men modsat Plug-in hybridbilen, så lader Kia Niro hybrid selv op, når forbrændingsmotoren starter, og når bilen bremser. Et andet element, som adskiller de to hybridbiler fra hinanden, er, at Kia Niro Hybrid automatisk skifter mellem at køre på benzin og strøm alt efter, hvor hurtig en hastighed der køres med. Køres der med en høj hastighed, vil motoren skifte over til benzinmotoren. Derfor er Kia Niro Hybrid perfekt til bykørsel, da hastigheden her er lavere. Kia Niro Hybrid har samme standardudstyr som Kia Plug-in Hybrid.

Til sidst findes Kia e-Niro som ene og alene kører på strøm, og skal derfor lades op. Opladningstiderne varierer alt efter, hvilken batteritype der er, samt hvorvidt der bruges en normal lader eller en hurtig lader. Bruges den normale lader tager det mellem 8-24 timer at lade batteriet fuldt op, sammenlignet med den hurtige lader, som tager omkring 90 minutter.

Så alt efter hvad dine behov og ønsker er for dig, så er der helt afgjort en Kia Niro til dig.


Kia Niro priser


Hvis du vælger at købe en Kia Niro, får du en fantastisk, elegant og ikke mindst bæredygtig bil til en rigtig god pris. Kia Niro Hybrid er bl.a. en af de billigste hybridbiler i Danmark, hvor prisen for en ny Kia Niro ligger fra 279.999 DKK. Derudover kan Kia Niro Plug-in Hybrid fås fra 274.999 fra ny. På Biltorvet har vi masser af brugte Kia Niro til salg til en god pris.

Indlæser..