Kia Sportage

KIA Sportage imponerer i tysk test

| Kristian Klarskov

Det tyske bilmagasin Auto Motor und Sport (AMS, red.) udfordrede KIAs berømte kvalitetsgaranti med en 100.000 kilometers udholdenhedstest af KIA Sportage i forskelligt terræn, hvor man genskaber en almindelig ejers oplevelse af bilen i løbet af 24 måneder. I alle de omfattende og respekterede tests, som AMS har gennemført gennem tiden, har ingen anden SUV leveret en komplet fejlfri indsats, hvilket gør KIA Sportage til den bedst placerede SUV, hvad angår den samlede driftssikkerhed. KIA Sportage vipper Skoda Yeti af førstepladsen i det segmentinddelte fejlindeks, og derefter følger Audi Q5, Mercedes ML og Hyundai Tucson.

Fra midten af 2014 har AMS-redaktionsteamet testet KIA Sportage med dagligdags brug under mange forskellige kørselsforhold. De samlede præstationer og den samlede driftssikkerhed blev testet, og samtidig blev den kompakte SUV rost for den gode plads i passagerkabinen, den store bagagerumsvolumen, den kultiverede motor og det brugervenlige navigationssystem. Magasinet testede 3. generation af KIA Sportage - 2.0 CRDi med automatisk gearkasse og 184 hk samt firehjulstræk.

“Vi er meget stolte over Sportagens præstation og denne rekord i driftssikkerhed, da det er meget vanskeligt at gennemgå en langtidstest over 2 år uden nogen fejl overhovedet”, udtalte Steffen Cost, som er Managing Director (COO) hos Kia Motors Deutschland. ”I den krævende test har KIA Sportage bevist, at vores mærke foruden et førsteklasses design, moderne teknologier og høj komfort også byder på en ekstraordinær høj kvalitet. Den kvalitet har allerede sikret KIA en førsteplads i Auto Bild-magasinets Kvalitetsrapport 2015”.

Angående Sportages historie tilføjede Cost følgende: ”Da den første KIA Sportage rullede ud fra fabrikken i 1993, var den én af pionererne i SUV-segmentet, som i dag boomer, og som KIA i høj grad har præget. Den nuværende Sportage er fjerde generation af modellen, og denne blev lanceret tidligere på året. Den er en højtudviklet kompakt SUV med førsteklasses interiør og et prisbelønnet udvendigt design. Desuden byder den på innovativ komfort og sikkerhedsteknologi, et stort udbud af særdeles effektive motorer, og den fås også i den nye GT Line-sportsversion – alt sammen naturligvis i den overlegne KIA kvalitet”.

Kia Sportage på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,7 CRDI Advance 115HK 5d 6g
NYHED
189.900 kr.
Kia Sportage
1,7 CRDI Advance 115HK 5d 6g
Søborg
85.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 CRDI Intro Edition 136HK 5d 6g
NYHED
269.900 kr.
Kia Sportage
1,6 CRDI Intro Edition 136HK 5d 6g
Greve
39.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 CRDI Collection pakke 1+2 DCT 136HK 5d 7g Aut.
NYHED
391.996 kr.
Kia Sportage
1,6 CRDI Collection pakke 1+2 DCT 136HK 5d 7g Aut.
Holbæk
5.000
2020/2000
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev