Facelift og nye priser til Kia Sportage

|

Det var med høje forventninger KIA Import Danmark lancerede den nye KIA Sportage tilbage i 2011. Designet var lækkert, udstyrslisten lang – en bil man vendte hovedet efter. Desværre blev Sportagens store europæiske succes en hæmsko for den danske importør, da leveringstiden blev længere end hvad bilens popularitet kunne bære.  

Tre år og en produktionsflytning senere er leveringstiden nu på niveau med KIAs øvrige Europæiske modeller fra den Slovakiske fabrik i Zilina. Det giver nye høje forventninger til den forbedrede Sportage, som KIA Import Danmark kan lancere til april i år.

”KIA Sportage fortjener en ny chance. Det er et super fint produkt i Crossover SUV segmentet. Derfor har KIA Import Danmark med lanceringen af den forbedrede Sportage etableret et helt nyt modelprogram”, udtaler salgs- og marketingchef; Mads Ries Lauvring.

Den forbedrede Sportage bliver endnu mere raffineret end den nuværende model med en række ændringer, der skal minimere støj, vibrationer og hårdhed (NVH). Forruden bliver af lydisoleret glas, hvilket vil medvirke til at reducere vindstøj. Væsentlige forbedringer af undervognen, såsom nye gearkasseophængskomponenter vil medvirke til en mere raffineret køreoplevelse.

Udvendigt har den forbedrede Sportage fået nye fælge, nye tågelygter samt ny kofanger og en ny kølergrill. Indvendigt er kvaliteten blevet væsentligt forbedret med blødere og mere eksklusive materialer, som vi kender fra KIA cee’d. Den faceliftede model giver nye options på komfortudstyr, og nyt design omkring A-stolpen giver et bedre udsyn.

Den forbedrede Sportage lanceres med KIAs velkendte økonomiske 1.6 benzin og 1.7 diesel motorer med stop and go system og KIAs unikke 7 års garanti.  Med en indgangspris på kr. 249.999,- er det et reelt alternativ til en stationcar.
Indgangsmodellen har bl.a. aircondition med køling i handskerum, elruder for og bag og 16” alufælge. For bare 15.000 kr. mere får man yderligere sædevarme for og bag, regnsensor og tågelygter med cornering light.


Kia Sportage på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 GDi Style
NYHED
174.900 kr.
Kia Sportage
1,6 GDi Style
Daugård
68.000
2015/2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,7 CRDi 115 Exclusive
NYHED
164.700 kr.
Kia Sportage
1,7 CRDi 115 Exclusive
Gislinge
112.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 CRDI GT-Line 4WD DCT 136HK 5d 7g Aut.
NYHED
499.900 kr.
Kia Sportage
1,6 CRDI GT-Line 4WD DCT 136HK 5d 7g Aut.
Glostrup
100
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev