Kia Sportage

Ny KIA Sportage afsløret

| Kristian Klarskov

Så har KIA offentliggjort de første officielle billeder af den helt nye KIA Sportage, som har fået et dynamisk nyt design. Den helt nye Sportage får global premiere den 15. september 2015 i forbindelse med den internationale biludstilling i Frankfurt.

Den helt nye KIA Sportage har et progressivt design med en udstråling af dynamik og selvtillid. Designerne af Sportage, som er fjerde generation af modellen, har med kontrast mellem bløde og skarpe former givet bilen et moderne europæisk design.

Fronten på den helt nye Sportage er den største ændring af bilens design. Lygterne er løftet fra kølergrillen og markerer den progressive front og de større hjulkasser. Den længere og bredere tiger nose-kølergrill gør, at bilen straks genkendes som en KIA, og at den nederste del af del af Sportages front får mere volumen og et mere dynamisk og selvsikkert look.

Den helt nye Sportage kendetegnes af en mere sporty og moderne profil. Fra siden bibeholder den helt nye Sportage den velkendte tilbagestrøgne silhuet fra den udgående model med en taglinje, som elegant strækker sig ned mod bilens bagende. Desuden har den længere overhæng foran, kortere overhæng bagpå og en længere akselafstand. Bløde karrosseriflader, større hjulkasser og skarpe linjer giver Sportage et sporty muskuløst look.

De rene linjer og synlige udstødningsrør understreger det mere sporty udtryk. De horisontale linjer giver bilen bredde og volumen hvilket gør SUV’en fremstår mere markant og stilsikker. Med inspiration fra KIA Provo konceptbilen fra 2013 er de slanke kombinationslygter forbundet af en stribe i hele bagendens bredde, mens blinklys og baklys er blevet adskilt og placeret lavere for at tilføre ekstra visuel vægt og giver robusthed og stabilitet til den nederste halvdel af bilen.

Den nye Sportages design er blevet udviklet under ledelse af KIAs europæiske designstudie i Frankfurt.

Kia Sportage på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,7 CRDI Advance 115HK 5d 6g
NYHED
189.900 kr.
Kia Sportage
1,7 CRDI Advance 115HK 5d 6g
Søborg
85.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 CRDI Intro Edition 136HK 5d 6g
NYHED
269.900 kr.
Kia Sportage
1,6 CRDI Intro Edition 136HK 5d 6g
Greve
39.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 CRDI Collection pakke 1+2 DCT 136HK 5d 7g Aut.
NYHED
391.996 kr.
Kia Sportage
1,6 CRDI Collection pakke 1+2 DCT 136HK 5d 7g Aut.
Holbæk
5.000
2020/2000
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev