47.791 biler

Læs mere om Skoda Enyaq iV her

Skoda Enyaq iV
Anmeldelse

Skoda Enyaq Coupe RS IV – ufrivilligt sjov

Skoda Enyaq Coupé RS er lige så sporty som en elefant i badedragt. Det 'smarte' design og hårdere affjedring ødelægger nogle af de bedste ting, ved en ellers fremragende familiebil.

Læs nu

Skoda Enyaq iV er skabt til den moderne bilist

Det er ikke tilfældigt, at Skoda Enyaq iV er blevet årets familiebil i 2022. Enyaq iV er nemlig en yderst spændende elbil, der nærmest er skræddersyet til den moderne familie. Dynamisk design, rummeligt interiør, førsteklasses materialer og smart teknologi er blot nogle af Enyaqs mange højdepunkter. Så hvis du leder efter en elbil med udstyr og ydeevne i højklasse, kan du trygt regne med, at Skoda Enyaq iV vil opfylde dine kørselsbehov. Se de mange Enyaq-modeller hos Biltorvets forhandlere herunder.

Oplev de forskellige varianter af Skoda Enyaq iV

Når du vælger en Skoda Enyaq iV, får du ikke kun en bil med imponerende ydeevne og rækkevidde, men også en bil, der er spækket med avanceret teknologi og sikkerhedsfunktioner. Fra el-bagklap og nøglefri betjening til adaptiv fartpilot, el-klapbare sidespejle og trådløs telefonopladning er Skoda Enyaq den ideelle bil for dig, der elsker biler med masser af udstyr.

På biltorvet.dk kan du finde forskellige varianter af Skoda Enyaq i, hver især med deres egne unikke egenskaber. Læs mere om modellerne herunder, og find ud af, hvilken variant, der passer bedst til dine behov.

Skoda Enyaq 60

Med sit 58 kW batteri tilbyder ENYAQ iV 60 en imponerende rækkevidde på op til 402 km. Dens standardfunktioner er lige så imponerende og inkluderer 19" Proteus letmetalfælge, en 13" touchscreen og parkeringssensorer samt LED-ambientbelysning for en køreoplevelse på næste niveau.

Læs mere: Skoda Enyaq 60 – stadig den oplagte elbil til Familien Danmark

Skoda Enyaq 80

Den kraftfulde Enyaq iV 80 er designet til maksimal rækkevidde og har et 77 kWh batteri, der leverer op til 529 km rækkevidde. Andre iøjnefaldende funktioner inkluderer 19" Regulus alufælge, krom tagbøjler, opvarmet to-egede rat og parkeringssensorer foran og bagpå, alt som standard.

Skoda Enyaq 85 iV Sportline

Skoda Enyaq Sportline er blevet skabt for at appellere til bilister, der kan lide det dynamiske udseende af Skodas performance modeller, men ønsker alle de praktiske aspekter fra en fuldstørrelse SUV. Dens standardfunktioner inkluderer 20" Vega Anthracite metallic letmetalfælge, fuldt LED-matrixlys og Microsuede/læder sædebetræk.

Læs også: Testen af Enyaq Coupe RS, som er Skodas bud på en elektrisk GTI: Skoda Enyaq Coupe RS IV – ufrivilligt sjov

Køb din Skoda Enyaq iV hos Biltorvet

Der er gode grunde til at overveje at købe din næste Skoda Enyaq iV på biltorvet.dk. Uanset om du leder efter en helt ny bil eller tænker på en brugt model, kan du altid stole på Biltorvet for en pålidelig og sikker købsoplevelse. I vores omfattende udvalg af modeller er der stor sandsynlighed for, at du finder en brugt Skoda Enyaq iV, der opfylder alle dine præcise krav.

En af de største fordele ved at benytte Biltorvet er, at du får adgang til et udvalg, der spænder over 1.500 forhandlere i hele landet. Det store udvalg betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med din næste drømmebil.

Hvorfor du skal vælge Biltorvet

På biltorvet.dk er vi din pålidelige partner, når du søger din næste bil, hvad enten du er ude efter et fabriksnyt køretøj eller overvejer en brugt variant. Vi har et bredt udvalg af biler, heriblandt mange Skoda-modeller, som med stor sandsynlighed vil matche netop dine behov.

Vores bilguide er et fantastisk værktøj, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige Skoda til dig. Gennem bilguiden kan du få hjælp til at vælge den perfekte bil - uanset om du vægter plads, hastighed eller andre specifikke kriterier. Den vil også hjælpe dig med at tage højde for dine daglige kørselsbehov, så du træffer det bedste valg. 

 

Ofte stillede spørgsmål om Skoda Enyaq iV 

Er der varmepumpe i Skoda Enyaq?

Ja, Skoda Enyaq Plus- og Sportline-udgaverne finder du en varmepumpe, der sørger for, at kabinen bliver behageligt opvarmet, selv på de koldeste dage. Det bedste er, at det ikke dræner batteriet for meget strøm.

Hvor langt kan en Skoda Enyaq køre på en opladning?

Når det kommer til rækkevidden, afhænger det af den specifikke Enyaq-model. Enyaq 60 kan køre op til 402 km på en enkelt opladning, mens den større Enyaq 80 kan nå hele 542 km baseret på WLTP-standarderne.

Hvad må en Skoda Enyaq trække?

En Skoda Enyaq håndterer en anhængervægt på 1.000 kg med bremse og 750 kg uden bremse. For dig betyder det, at du kan bruge Skoda Enyaq til de fleste opgaver med trailer og små campingvogne.

Indlæser..