45.264 biler

Læs mere om Toyota C-HR her

Toyota C-HR
Anmeldelse

Toyota C-HR er smart i en fart

Toyotas C-HR er til dig, som gerne vil betale lidt ekstra for et smart SUV-coupé-design. Men ellers er der ikke meget, der taler for, at du skal vælge denne frem for en Corolla Cross.

Læs nu
Toyota C-HR
Anmeldelse

Toyota har lavet byens mest spøjse bil

Det er den nye hybrid-version af C-HR, som biltorvet.dk har fat i. Den kan faktisk køre på strøm op til 110 km/t, og er den bil du skal have, når du gerne vil skille dig ud fra mængden og samtidigt vise, hvor hipsterøkologisk du er.

Læs nu
Toyota C-HR
Anmeldelse

C-HR - Toyotas designmæssige redning?

Toyota sælger masser af minibiler og hybridmodeller. Men, når det kommer til de lidt større modeller, så har mærket måtte sande, at der skal andet end pålidelig teknik til for at skaffe masser af kunder. Design er nemlig blevet en stor del i beslutningsprocessen, når hr. og fru. Danmark køber ind.

Læs nu

Find din nye, brugte Toyota C-HR her

Er du miljøbevidst? Sætter du pris på komfortable køreegenskaber? Kan du klare dig med begrænset anhængervægt? 

Så kan en brugt Toyota C-HR hybrid måske være lige noget for dig. Udover et stort udvalg af C-HR Hybrid, finder du også et lille udvalg til salg af C-HR benzinversionerne, men langt de fleste modeller til salg er hybrid. Du kan her få det komplette overblik over de forskellige modelle, som er til salg hos forhandlere og private, der bare venter på at sælge deres bil videre til en ny, glad ejer. 

Se alle Toyota C-HR hybrid til salg

Hvis du drømmer om at komme til at køre grønnere i fremtiden, så finder så er det muligt at finde din nye hybridbil her, herunder flere forskellige, brugte Toyota C-HR hybrid-modeller.

En af de ting, som er tiltrækkende ved Toyota C-HR Hybrid er, at du ikke på kompromis med køreoplevelse og komfort. Tværtimod vil du kunne opleve en endnu bedre køreoplevelse på de strækninger, hvor du kører på el. Her vil du opleve ekstra komfort i form af støjsvage køreture.

Find præcis den model og det ekstraudstyr, som du drømmer om

For mange vil en Toyota C-HR hybrid dog ofte være alle pengene værd, grundet den gode køreoplevelse, som bilen byder på. Derudover kommer den også med lækkert ekstraudstyr, herunder kan du se hvad Toyota C-HR hybrid bl.a. ville kunne byde på: 

  • Adaptiv fartpilot

  • Vognbaneassistent

  • Automatisk nødbremse

  • Bakkamera

  • 8” berøringsskærm

C-HR hybrid fås i enten en 1.8 eller 2.0 udgave – begge med automatisk gear – hvor den ene har 122 hk og den anden med hele 184 hk.

Hertil findes der 3 forskellige modelvarianter;

  • C-ENTER

  • C-LUB

  • C-HIC 

Alle 3 i forskellige prisklasser, hvor den øverst er den billigste variant og den nederst er den dyreste, når man køber dem fra ny. Som brugt vil prisen selvfølgelig kunne variere alt efter stand mv.

Prisen på Toyota C-HR hybrid varierer en del, da prisen naturligvis afhænger af flere faktorer. Herunder både modelvariant, ekstraudstyr og som sagt standen på selve bilen. 

 

Ofte stillede spørgsmål

Findes Toyota C-HR som hybrid?

Der findes to modeller, som du kan vælge imellem, hvis du er interesseret i en Toyota C-HR hybrid. Vælg mellem en 1.8 liters hybridmotor og 122 hestekræfter eller en 2.0 liter hybridmotor og hele 184 hestekræfter afhængig af dit behov.

Hvor langt kører Toyota C-HR på literen?

Hvor langt en Toyota C-HR kører på literen, det afhænger af, hvilken model af bilen der er tale om. For eksempel kan en Toyota C-HR hybrid køre med et gennemsnit på 28,6 km/l i byen. Ved blandet kørsel skal du i stedet regne med et gennemsnit på ca. 20 km/l.

Hvor meget må en Toyota C-HR hybrid trække?

 

Du må trække 725 kg med din Toyota C-HR hybrid.

 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Toyota C-HR", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Toyota C-HR", "author": { "@type": "Person", "name": "Frederik Gråbjerg" }, "datePublished": "2019-07-08", "reviewBody": "Fik lavet mig en rigtig god handel inde på Biltorvet", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find din nye, brugte Toyota C-HR her", "description": "Find din nye, brugte Toyota C-HR her”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Findes Toyota C-HR som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Der findes to modeller, som du kan vælge imellem, hvis du er interesseret i en Toyota C-HR hybrid. Vælg mellem en 1.8 liters hybridmotor og 122 hestekræfter eller en 2.0 liter hybridmotor og hele 184 hestekræfter afhængig af dit behov."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører Toyota C-HR på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvor langt en Toyota C-HR kører på literen, det afhænger af, hvilken model af bilen der er tale om. For eksempel kan en Toyota C-HR hybrid køre med et gennemsnit på 28,6 km/l i byen. Ved blandet kørsel skal du i stedet regne med et gennemsnit på ca. 20 km/l."}},{"@type":"Question","name":"Hvor meget må en Toyota C-HR hybrid trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Du må trække 725 kg med din Toyota C-HR hybrid."}}]}
Indlæser..