48.131 biler

Læs mere om Toyota C-HR her

Toyota C-HR
Anmeldelse

Toyota har lavet byens mest spøjse bil

Det er den nye hybrid-version af C-HR, som biltorvet.dk har fat i. Den kan faktisk køre på strøm op til 110 km/t, og er den bil du skal have, når du gerne vil skille dig ud fra mængden og samtidigt vise, hvor hipsterøkologisk du er.

Læs nu
Toyota C-HR
Anmeldelse

C-HR - Toyotas designmæssige redning?

Toyota sælger masser af minibiler og hybridmodeller. Men, når det kommer til de lidt større modeller, så har mærket måtte sande, at der skal andet end pålidelig teknik til for at skaffe masser af kunder. Design er nemlig blevet en stor del i beslutningsprocessen, når hr. og fru. Danmark køber ind.

Læs nu
Toyota C-HR
Nyhed

Toyota C-HR er nu klar til salg i Danmark

Ifølge Toyota Danmark, så er der med introduktionen af C-HR lagt op til starten på en ny æra for Toyota. En æra, hvor der i højere grad tales til følelserne gennem design og køredynamik uden at gå på kompromis med de traditionelle Toyota-dyder som kvalitet, driftssikkerhed og ikke mindst hensynet til miljøet.

Læs nu
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Toyota C-HR", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Toyota C-HR", "author": { "@type": "Person", "name": "Frederik Gråbjerg" }, "datePublished": "2019-07-08", "reviewBody": "Fik lavet mig en rigtig god handel inde på Biltorvet", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..