46.165 biler

Læs mere om Toyota RAV4 Plug-in her

Find Toyota RAV4 plug in hybrid til salg 

Toyota RAV4 er en ikonisk bil, idet den var en af de første, der gik ind og brød grænserne mellem en almindelig personbil og de regulære offroad biler. Til trods for plug in hybridmodellen først blev lanceret i 20’erne, kan du allerede finde flere brugte RAV4 plugin til salg.

Her hos Biltorvet.dk, finder du et stort udvalg af RAV4 plug in hybrid til salg fra forhandlere og private. Så hvis du søger en Toyota plug-in hybrid brugt, er du kommet til det helt rette sted. 

Her hos Biltorvet.dk har vi samlet Toyota RAV4 plug in hybrid til salg fra både forhandlere og privatpersoner. Dermed har du mulighed for at finde bilen i forskellige modeller og prisklasser. 

Med en Toyota RAV4 hybrid plug-in får du en bil, der indeholder alle de samme gode kvaliteter, som benzin- og dieselbiler har. Du skal derfor ikke gå på kompromis med køreglæden, selvom du vælger en plug in hybrid. 

Hvis du gerne vil spare penge på brændstof og samtidig spare miljøet for CO2, så find din nye, brugte RAV4 Plug in hybrid her på Biltorvet.dk.

Vælg et udstyrsniveau, der passer til dig

Det varierer meget fra køber til køber, hvor meget ekstraudstyr man har brug for. Dette er netop også årsagen til, at Toyota har skabt forskellige udstyrsniveauer i deres biler, så du ikke skal betale for udstyr, du ikke kommer til at bruge. 

Generelt er der tre udstyrsniveauer, som er værd at have fokus på. Disse bliver kaldt for H3, H3+ og H4. 

H3 indeholder generelt det meget basale udstyr såsom for eksempel el-sideruder for og bag, forlygtevaskere, LED forlygter og meget mere. 

I H3+ og H4 begynder du at få noget af det mere ekstraordinære udstyr med, såsom Toyota Safety Sense, JBL audio system med 9 højttalere og Rear Cross Traffic Alert.

Du vil kunne finde både disse forskellige udstyrsniveauer i en RAV4 plug in benzinhybrid i form af de forskellige modelvarianter; Active, Style og Executive.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man få en Toyota RAV4 som hybridbil?

Ja. Toyota RAV4 plug in modellen kommer som hybridbil, og den har klassens bedste rækkevidde på ren el. Den nye RAV4 PHEV leverer en samlet systemydelse på 306 hk samt masser af udstyr.

Hvad koster en Toyota RAV4 plug-in?

Priserne på Toyotas biler har altid været rimelig, men nu – takket være et forbrugstal på 100 km/l – kan de sænke prisen på deres Toyota RAV4 plug-in med ca. 90.000 kr. Dermed ligger prisen fra 419.900 kr.

Hvor langt kan Toyota RAV4 plug-in køre på el?

 

Toyota RAV4 plug-in har et nyt 18,1 kW litium-ion-batteri, det gør det muligt at køre helt op til 75 km på ren el efter blot 5 timers ladetid.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find Toyota RAV4 plug in hybrid til salg", "description": "Find Toyota RAV4 plug in hybrid til salg”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Kan man få en Toyota RAV4 som hybridbil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja. Toyota RAV4 plug in modellen kommer som hybridbil, og den har klassens bedste rækkevidde på ren el. Den nye RAV4 PHEV leverer en samlet systemydelse på 306 hk samt masser af udstyr."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Toyota RAV4 plug-in?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Priserne på Toyotas biler har altid været rimelig, men nu – takket være et forbrugstal på 100 km/l – kan de sænke prisen på deres Toyota RAV4 plug-in med ca. 90.000 kr. Dermed ligger prisen fra 419.900 kr."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kan Toyota RAV4 plug-in køre på el?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Toyota RAV4 plug-in har et nyt 18,1 kW litium-ion-batteri, det gør det muligt at køre helt op til 75 km på ren el efter blot 5 timers ladetid."}}]}
Indlæser..