48.243 biler

Læs mere om Toyota Auris her

Toyota Auris
Nyhed

Toyota Auris med mere prestige

Helt i tråd med Toyotas filosofi Kaizen, der på japansk betyder kontinuerlig forbedring, har Auris-modellen været i konstant udvikling. År efter år er den blevet forsøgt forfinet, og det har altså nu resulteret i den nye Auris Prestige.

Læs nu
Toyota Auris
Nyhed

Interessant turbomotor til ny Auris

Den nye turbobenzinmotor i Auris er på alle måder bemærkelsesværdig i Toyota-sammenhæng. Her har turbo i nyere tid udelukkende fundet vej til bilproducentens dieselmotorer. Med introduktionen af den egenudviklede 1,2-liters turbobenzinmotor følger Toyota tidens trend om at downsize for at optimere brændstofforbruget og gennem en turbolader samtidig at bevare en høj ydelse.

Læs nu

Toyota Auris tog i 2007 over for en af de meste klassiske og populære Toyota modeller, nemlig Toyota Corolla. Toyota Auris skal udfylde nogle store hjulspor, da Toyota Corolla på verdensplan er solgt i mere end 39.000.000 eksemplar, hvilket gør det til den mest solgt bil nogensinde.

Det kræver selvfølgelig noget tid, hvis Toyota Auris skal nå de samme talstal, men den er indtil videre kommet rigtig godt i gang, da den lige siden introduktionen har været populær blandt de danske bilkøbere. Både i 2012 og 2013 var den blandt de mest solgte bilmodeller, mens interessen for Toyota Auris var knap så stor i 2014, hvor det var anden genration af bilen, som var i handlen.

Det ændrer dog ikke på, at der er et stort udvalg af Toyota Auris på brugtbilsmarkedet, og priserne på især første generation, som blev produceret frem til 2013, er rigtig lave. Toyota Auris er kendt for et moderne design både udvendigt og indvendigt, og de forskellige motorer leverer alle en ganske fornuftig præstation i forhold til at holde brændstofforbruget nede. Den første generation af Toyota Auris fås med to forskellige dieselmotorer. En 1,4 liters med 90 hestekræfter og en 2,0 liters med 124 hestekræfter. På benzinfronten er der ligeledes to motorer at vælge imellem. En 1,3 liters med 99 hestekræfter og en 1,6 liters med 132 hestekræfter.

Det er uden tvivl disse fire motorvarianter, der findes flest af på brugtbilsmarkedet, hvor du også kan finde Toyota Auris som stationcar, dog ikke i den første generation, da det først var ved introduktionen af anden genration i 2013, at Toyota Auris blev præsenteret med stort bagagerum. Hvis du leder længe nok, kan du måske også finde en Toyota Auris som hybrid, hvor den i anden generation kan fås med automatgear og kører over 26 km/l. Der er dog ikke solgt så mange hybridversioner i Danmark, så det vil primært være de almindelige motorversioner, du kan finde på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Der er et stort felt af konkurrenter til Toyota Auris. Hyundai I30, VW Golf, Kia Ceed og Audi A3 er de mest oplagte.

Udstyr

Når det kommer til standardudstyr, så er Toyota Auris lidt bagefter, da man har barberet stort set alt væk for at få bilen ned i pris, og man skal blandt andet betale ekstra for CD og Radio, hvilket hører til sjældenhederne i denne klasse. Elruder og fjernbetjent centrallås er standard, men ting som klimaanlæg og fartpilot, som er rare at have, koster en del ekstra, og så stiger prisen gevaldigt. Så kig eventuelt efter brugte modeller, hvor dette er installeret, og undgå de skrabede versioner.{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Toyota Auris", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Toyota Auris", "author": { "@type": "Person", "name": "Mette Abildskov" }, "datePublished": "2019-08-11", "reviewBody": "Købte en brugt Toyota Auris gennem Biltorvet, og det hele fungerede super fint", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..