46.298 biler

Læs mere om Toyota Auris her

Toyota Auris
Nyhed

Toyota Auris med mere prestige

Helt i tråd med Toyotas filosofi Kaizen, der på japansk betyder kontinuerlig forbedring, har Auris-modellen været i konstant udvikling. År efter år er den blevet forsøgt forfinet, og det har altså nu resulteret i den nye Auris Prestige.

Læs nu
Toyota Auris
Nyhed

Interessant turbomotor til ny Auris

Den nye turbobenzinmotor i Auris er på alle måder bemærkelsesværdig i Toyota-sammenhæng. Her har turbo i nyere tid udelukkende fundet vej til bilproducentens dieselmotorer. Med introduktionen af den egenudviklede 1,2-liters turbobenzinmotor følger Toyota tidens trend om at downsize for at optimere brændstofforbruget og gennem en turbolader samtidig at bevare en høj ydelse.

Læs nu

Find din nye, brugte Toyota Auris her

Toyota Auris tog i 2007 over for en af de meste klassiske og populære Toyota modeller, nemlig Toyota Corolla. Toyota Auris skal udfylde nogle store hjulspor, da Toyota Corolla på verdensplan er solgt i mere end 39.000.000 eksemplar, hvilket gjorde det til den mest solgt bil nogensinde. Toyota Auris er kendt for et moderne design både udvendigt og indvendigt, og de forskellige motorer leverer alle en ganske fornuftig præstation i forhold til at holde brændstofforbruget nede. Den første generation af Toyota Auris fås med to forskellige dieselmotorer. En 1,4 liters med 90 hestekræfter og en 2,0 liters med 124 hestekræfter. På benzinfronten er der ligeledes to motorer at vælge imellem. En 1,3 liters med 99 hestekræfter og en 1,6 liters med 132 hestekræfter.

Selvom Toyota Auris ikke længere sælges (fra ny) her i Danmark, kan du hos finde et stort udvalg af brugte og nyere Toyota Auris til salg hos forhandlere eller private. Vi har gjort det let for dig at sortere og filtrere efter diverse kriterier og ønsker, så du nemt og sikkert kan finde din nye, brugte Toyota Auris her.

Her hos Biltorvet.dk finder du et stort udvalg af den populære Toyota Auris brugt fra både bilforhandlere og private. Heriblandt finder du også nogle af de nyere modeller som fx en brugt Toyota Hybrid eller en nyere modelvariant af en Toyota Auris stationcar. 

Generelt er Toyota Auris kendt for at være en god og rummelig bil, som især i stationcarmodellen er velegnet som familiebil. I denne model er der prioriteret plads og komfort på både for- og bagsæder, så hele familien kan nyde køreturen. 

Vil du gerne køre med en grønnere samvittighed, så kan du overveje at tage et kig på Toyota Auris hybrid, som udover at kunne køre på el, kan køre op mod 28,6 kilometer pr. liter. 

Find den rette variant med det rette ekstraudstyr

En af fordelene ved at finde din bil gennem Biltorvet.dk, er især det store udvalg og dermed mulighed for at finde præcis den modelvariant, som du ønsker. Både ift. ekstraudstyr men også pris.

Det varierer fra bil til bil, hvilket udstyr de indeholder. Så sørg for at gøre dig nogle overvejelser, inden, så du er sikker på, at de modeller, du kigger på, har det rette ekstraudstyr. 

 

Du kan for eksempel være heldig at finde den nye Toyota Auris med turbomotor. Dette er en nyere model af Auris, og den indeholder bl.a. en bemærkelsesværdig og ganske interessant turbomotor. Denne type motor var oprindeligt forbeholdt dieselmodellerne, men findes nu også i benzinbilerne.

Ofte stillede spørgsmål

Er Toyota Auris en god bil?

Ja, en Toyota Auris er en god bil. Bilen er et populært valg hos forbrugerne, da modellen blandt andet er kendetegnet ved at have høj komfort og brugsværdi. Derudover findes den i flere størrelser og passer både til enkelte kører og til børnefamilien.

Hvad koster en Toyota Auris?

I gennemsnit koster en ny model af en Toyota Auris rundt regnet 120.000 kroner. Dog skal man huske, at det er muligt at købe en Toyota Auris brugt og dermed spare penge.  

Hvor mange hestekræfter har en Toyota Auris?

 

En Toyota Auris har 72 hestekræfter. I begyndelsen havde Toyota Auris blot 69 hestekræfter, men som årene gik, valgte Toyota at udvide med 3 ekstra. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find din nye, brugte Toyota Auris her", "description": "Find din nye, brugte Toyota Auris her”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Er Toyota Auris en god bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, en Toyota Auris er en god bil. Bilen er et populært valg hos forbrugerne, da modellen blandt andet er kendetegnet ved at have høj komfort og brugsværdi. Derudover findes den i flere størrelser og passer både til enkelte kører og til børnefamilien."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Toyota Auris?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"I gennemsnit koster en ny model af en Toyota Auris rundt regnet 120.000 kroner. Dog skal man huske, at det er muligt at købe en Toyota Auris brugt og dermed spare penge. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor mange hestekræfter har en Toyota Auris?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Toyota Auris har 72 hestekræfter. I begyndelsen havde Toyota Auris blot 69 hestekræfter, men som årene gik, valgte Toyota at udvide med 3 ekstra. "}}]}
Indlæser..