47.791 biler

Læs mere om Toyota Avensis her

Toyota Avensis
Nyhed

Ny Avensis starter under 300.000,-

Sikkerheden er altså helt i top i den nye Avensis, og vælger man udgaven med det mellemste udstyrsniveau kaldet T2, får man endda endnu flere sikkerhedssystemer med i pakken. Ud over den automatiske nødbremse rummer Toyota Safety Sense sikkerhedspakken nemlig også Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) og Road Sign Assist (RSA).

Læs nu

Køb din nye, brugte Toyota Avensis her

Toyota Avensis er et ikon på brugtbilsmarkedet, og i 2013 blev den kåret til årets brugtbil. Toyota Avensis kom dog ikke godt i gang, da den første generation blev præsenteret tilbage i 1998. Den havde problemer med alt for kobling til styretøj, men det hele blev ordnet under de tre års fabriksgaranti, hvilket ikke var sjovt for Toyota, men det har helt sikkert været med til at sikre Toyota Avensis ry, som en af de mest driftssikre biler i sin aldersklasse. Netop den første generation fra 1998-2003 kan du finde til en meget lav pris på brugtbilsmarkedet, og du vil kunne gøre et rigtig godt køb, hvis du er opmærksom på, om den har fået ekstra rustbeskyttelse, da netop rustbeskyttelsen var relativ dårlig fra fabrikkens side.

I 2003 kom anden generation på markedet, der som forgængeren også blev kendt for stabilitet, smarte løsninger og komfort. Designet var væsentligt mere friskt og sporty end i den første generation, mens der ikke var de store nyheder på motorfronten. De tre benzinmotorer på henholdsvis 1,6-1,8 og 2,0 liter var stadig flankeret af en 2,0 liters turbodiesel. I toppen af motorprogrammet havde Toyota dog udstyret Avensis med en 2,4 liters benzinmotor og en 2,2 liters dieselmotor. Derudover kom der i 2009 en nyere version af Toyota Avensis, og i 2012 fik den et mindre facelift. Det er stadig dog de klassiske Toyota dyder, som præger. Så generelt kan man sige om Toyota Avensis, at det er et glimrende køb på brugtbilsmarkedet, hvor man får meget for pengene. Du kan tilmed gøre et decideret røverkøb, hvis du ikke har behov for det store bagagerum, som der forefindes i stationcar udgaven. Langt de fleste Toyota Avensis i Danmark er nemlig stationcars, og det betyder, at sedanen er overset og lavt nede i pris på brugtbilsmarkedet.

Avensis har længe været et populært valg blandt bilkøberne. Her hos Biltorvet.dk finder du et af de bedste udvalg, hvor du nemt kan finde forskellige Toyota Avensis til salg fra forhandlere og private. 

Her hos Biltorvet.dk kan du finde flere forskellige modeller og årgange. Da du her på siden kan finde biler sat til salg af både forhandlere og privatpersoner, så kan du også forvente at finde Toyota Avensis til forskellige priser. Dermed har du muligheden for at finde en bil, som matcher dit budget og dine behov.

Når det gælder prisen på en Toyota Avensis stationcar, så er det generelt en bil, hvor du får en hel del plads for prisen – og du vil opleve at få fat i en ganske pålidelig mellemklassebil.  

Toyota er generelt kendt for at være producent af nogle af verdens mest pålidelige biler, hvormed du sagtens kan få en god, velkørende bil med masser af levetid i, når du køber den brugt.

Find forskellige udstyrsniveauer

Udstyrsniveau, funktioner og design afhænger naturligvis af udstyrsmodellen – fx om det er en T22, T25 eller T27, og herudover hvilken modelvariant det er. 

Når du leder efter en Toyota Avensis brugt her på siden, så kan du finde modeller med forskellige udstyrsniveauer. Du har mulighed for at købe en bil med så lidt – eller så meget – udstyr, som du har brug for. 

Generelt gør det sig gældende for Toyota Avensis, at modellen har et bakkamera, som rigtig mange ejere er glade for – især når der skal parallelparkeres. Dette er et praktisk og fedt stykke udstyr at have i bilen, og det er langtfra det eneste. En brugt Toyota Avensis kan sagtens indeholde mange andre smarte features. 

Andet udstyr kan blandt andet inkludere:

  • Toyota Avensis automatgear

  • El-justerbare sidespejle m. varme

  • El-sideruder for og bag

  • Fartpilot med fartbegrænser

  • Toyota Touch med bakkamera

Det kan dermed godt betale sig at kigge på de forskellige modeller, du kan finde her på siden, så du er sikker på at finde den helt rette bil og udstyr for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Er Toyota Avensis en god bil?

Toyota Avensis er en god allround bil med god plads og kørestabilitet. Bilen er det, der kan kaldes mellemudstyret, hvilket er mere end rigeligt til den almindelige dansker og taget i betragtning af, at Toyota laver nogle af verdens mest pålidelige biler, så er prisen også helt acceptabel.

Hvilket Toyota Avensis udstyrsmodeller findes der?

Toyota har løbende skabt nye udstyrsmodeller for at konkurrere med andre bilmærker på markedet. Det har ført til Avensis T22, Avensis T25 og Avensis T27.

Hvor langt kører en Toyota Avensis på literen?

En Avensis kan typisk køre ca. ml. 12-20 km/l, afhængig af kørsel og modelvariant, hvor de nyere modeller oftest har et bedre og mere økonomisk brændstofforbrug. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb din nye, brugte Toyota Avensis her", "description": "Køb din nye, brugte Toyota Avensis her”}{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Er Toyota Avensis en god bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Toyota Avensis er en god allround bil med god plads og kørestabilitet. Bilen er det, der kan kaldes mellemudstyret, hvilket er mere end rigeligt til den almindelige dansker og taget i betragtning af, at Toyota laver nogle af verdens mest pålidelige biler, så er prisen også helt acceptabel."}},{"@type":"Question","name":"Hvilket Toyota Avensis udstyrsmodeller findes der?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Toyota har løbende skabt nye udstyrsmodeller for at konkurrere med andre bilmærker på markedet. Det har ført til Avensis T22, Avensis T25 og Avensis T27."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Toyota Avensis på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Avensis kan typisk køre ca. ml. 12-20 km/l, afhængig af kørsel og modelvariant, hvor de nyere modeller oftest har et bedre og mere økonomisk brændstofforbrug. "}}]}
Indlæser..