46.172 biler

Læs mere om Mercedes-Benz AMG her

Mercedes-Benz AMG
Anmeldelse

Mercedes-Benz AMG GTC - GTR's topløse søster!

For et par uger siden testede vi Mercedes-Benz AMG GT i den ekstreme ”R” udgave, som er det absolut mest hard core den tyske bilproducent kan levere i øjeblikket. Nu er turen så kommet til R-modellens smukke topløse lillesøster kaldet AMG GTC. Her er tale om en roadster-version med samme 4,0 liters V8 bi-turbo, dog ”kun” med 557 hk.

Læs nu
Mercedes-Benz AMG
Anmeldelse

Mercedes-Benz AMG GTR - Beast of the Green Hell

Accelerationen i AMG GTR er et kapitel for sig. 0-100 km/t er overstået på godt og vel 3,5 sekunder, hvilket i sig selv er ganske imponerende. Men, måden bilen overfører sine kræfter til asfalten via baghjulene og perfekt skifter gear mens de fire piber brøler så jorden den skælver, det er der, hvor magien begynder. Det er virkelig noget, der får smilet frem. Topfarten er 318 km/t.

Læs nu

Mercedes AMG

Mercedes’ samarbejde med datterselskabet AMG skaber nogle af de mest eftertragtede og effektfulde personbiler, der findes på markedet. Uanset hvad typen og modellen er, bliver der tilføjet noget helt ekstraordinært. Men samtidig er det alt sammen holdt i mærkernes elegante stil, der altid udstråler en dæmpet og overskudsagtig luksus. En Mercedes AMG er imidlertid meget mere end bare en luksuriøs personbil med sportsvognens kræfter og fremtoning. Det er også en rigtig personlig bil, og de findes i langt de fleste af de klasser og modeller, som Mercedes i forvejen er kendt for. Derfor er der mulighed for, at du også kan finde en AMG, som passer til netop dine ønsker og behov. Mercedes AMG’s priser er som bekendt ikke de mindste, men der er også rigtig meget bilkvalitet - og rigtig mange forskellige bilers egenskaber, der kan fås for pengene. Mercedes c63 AMG er for eksempel et rigtig godt bud på en bilmodel, der indeholder alt det bedste fra både personbilen og sportsvognen, og samtidig har sine helt egne kvaliteter og sit helt eget udtryk.

 

Stort udvalg af forskellige Mercedes AMG typer

Vidste du, at der også findes Mercedes AMG stationcars og terrængående firhjulstrækkere på markedet? Variationen i Mercedes’ AMG modeller kan faktisk overraske en del, hvis man mest forbinder navnet AMG med de karakteristiske, eksklusive og kraftige personbiler. Spektret af AMG-typer er næsten lige så bredt som hele sortimentet fra Mercedes, så det kan godt svare sig at gå på opdagelse i det righoldige udvalg.

 

Køb brugte Mercedes AMG gennem Biltorvet

AMG’erne er fornuftige og tidssvarende luksusbiler, som det giver god mening også at købe brugte. Selv de Mercedes AMG der er brugte, og har en håndfuld år på vejen bag sig, virker moderne og fremstår nærmest uanfægtede af tidens tand. Priserne på en Mercedes AMG kommer også hurtigt indenfor en rækkevidde, hvor langt flere kan være med. Det store udvalg på Biltorvet er det helt oplagte sted at lade nysgerrigheden råde og finde overblik over de mange eksklusive biler, markedet tilbyder.

 

Værd at vide om AMG’erne

 

Kan man købe Mercedes AMG som stationcar?

Mercedes’ stationcars findes også som kraftfulde AMG-modeller. Mercedes fører i øjeblikket tre typer af AMG-stationcars. De forener alle den luksuriøse personbils kvaliteter med sportsvognens kraft og en stationcars plads og funktionalitet.

 

Kan man få Mercedes AMG til under 1 mio.?

Ja. AMG-modellerne er dyrere end konventionelle personbiler, fordi de er meget mere kraftfulde og luksuriøst udstyrede. Men du kan godt finde en brugt AMG til under en million kr., indenfor visse klasser sælges de faktisk også til under en halv. Hvis du leaser bilen til for eksempel 6000 kr. per måned i kun en kortere periode, kan prisen naturligvis også nemt holdes under en million.

 

Hvor mange hestekræfter har en Mercedes AMG?

Bilerne, som Mercedes producerer sammen med AMG er de mest kraftfulde i sortimenterne, og derfor har de naturligvis mange hestekræfter. 400-500 HK er ikke usædvanligt for denne type af biler. For eksempel kan du se en AMG Cabriolet med hele 585 hestekræfter her på siden.

 

 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Mercedes AMG", "description": "Mercedes AMG"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Kan man købe Mercedes AMG som stationcar?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Mercedes’ stationcars findes også som kraftfulde AMG-modeller. Mercedes fører i øjeblikket tre typer af AMG-stationcars. De forener alle den luksuriøse personbils kvaliteter med sportsvognens kraft og en stationcars plads og funktionalitet."}},{"@type":"Question","name":"Kan man få Mercedes AMG til under 1 mio.?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja. AMG-modellerne er dyrere end konventionelle personbiler, fordi de er meget mere kraftfulde og luksuriøst udstyrede. Men du kan godt finde en brugt AMG til under en million kr., indenfor visse klasser sælges de faktisk også til under en halv. Hvis du leaser bilen til for eksempel 6000 kr. per måned i kun en kortere periode, kan prisen naturligvis også nemt holdes under en million."}},{"@type":"Question","name":"Hvor mange hestekræfter har en Mercedes AMG?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Bilerne, som Mercedes producerer sammen med AMG er de mest kraftfulde i sortimenterne, og derfor har de naturligvis mange hestekræfter. 400-500 HK er ikke usædvanligt for denne type af biler. For eksempel kan du se en AMG Cabriolet med hele 585 hestekræfter her på siden."}}]}
Indlæser..