46.891 biler
Køb brugt Mercedes CLA


Mercedes-Benz CLA er en kompakt familiebil for dem, der endnu ikke er villige til at gå på kompromis med stil og komfort. Den første generation af CLA-modellen var en firedørs fastback. I 2015 udvidede Mercedes-Benz CLA-familien til også at omfatte en stationwagon-konfiguration. CLA er Mercedes-Benz første forhjulstrukken sedan nogensinde. Serien er placeret mellem A- og C-klassen i Mercedes-modellerne, og blev for første gang solgt i Europa i april 2013. Find den brugt her hos Biltorvet.dk.


Motor og ydeevne


Under motorhjelmen finder du et bredt udvalg af benzin- og dieselmotorer, der spænder fra de almindelige familiebiler med omkring 100 hestekræfter helt op til de hidsige AMG-variationer med over 350 heste. CLA-modellen kan købes brugt med både en benzin- eller dieselmotor. Dieselversionerne er baseret på en 2,1-liters motor med alt mellem 100 til 200 hestekræfter. Forhjulstrækversionerne har mulighed for en seks-trins manuel gearkasse eller en syv-trins automatisk, mens firehjulstrækmodeller alle fås med en automatisk som standard.


Praktiske egenskaber


På trods af sin coupé-taglinje er der masser af hovedrum oppe foran. Der er tilstrækkelig indvendig bredde til passagerer i alle størrelser på forsædet, og førersædet har plads nok til at rumme meget lange eller voluminøse ben. Lommerne ved hoveddøren er store nok til at indeholde en lille flaske vand og et udvalg af køresnacks, og der er masser af opbevaring andre steder også.

Mens passagerer på forsædet har masser af plads til hoved, ben og albue, er der stadig taget hensyn til dem på bagsædet. Benpladsen er rigelig, og taglinjen påvirker på ingen måde hovedrummet. Du får desuden et større bagagerum end det i den tæt beslægtede A-klasse.

Når det kommer til sikkerhed, er CLA selvfølgelig udstyret med de bedste sikkerhedsegenskaber, som du ville forvente af enhver Mercedes-Benz. I bilerne finder du f.eks. udmattelsesadvarslen "Attention Assist", der tidligere kun blev installeret i topmodellerne, men som senere hen er blevet standardudstyr. Desuden kan bilen ved hastigheder på op til 200 km/t sanse, om en påkørsel er nært forestående, hvilket der udløser den såkaldte ”kollisionsforebyggelsesassistent”, som starter en automatisk nødbremsning, hvis føreren ikke reagerer i tide. Ved lave hastigheder advarer det radarbaserede system føreren med visuelle og hørbare signaler.


Design og funktioner


Når du køber en brugt Mercedes-Benz CLA, er du altid sikret et smukt og stilrent design, som kun en Mercedes-Benz kan levere. CLA har en lang liste standardfunktioner, der sætter den et trin over andre biler i dens prisklasse:

• Farvedisplay til lyd, video, opkald og navigationssystem

• Bluetooth til trådløst opkald eller afspilning af musik fra din smartphone

• CD-afspiller med MP3-funktion

• SD-kortlæser

• HD Radiomodtager

Som enhver anden Mercedes-Benz er CLA designet til at være lige så smuk udvendigt som på indersiden. Elegante kurver og et innovativt design, der kombineres for at skabe en unik coupé. Et par af de fantastiske udvendige detaljer inkluderer et fedt diamantgitter, 17-tommer 5-egerhjul og en valgfri sejlmønstringsbeklædning til kabinen. Du kan desuden vælge at købe en brugt CLA med den valgfri Mercedes AMG-pakke, der indeholder:

• 18 tommer Mercedes-AMG hjul i sølv

• Mercedes-AMG body styling

• Chrome-diamantgitter

• Performance bremser med malede bremseklodser

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..