45.776 biler
Køb brugt Mercedes-Benz ML klasse


Appellen fra en SUV har altid været forestillingen om, hvor man kan rejse hen med den. Og ingen SUV har i historien gjort denne forestilling til virkelighed som ML-klassen. ML-klassen var den første til at forene evnen og alsidigheden af en mellemstor SUV med luksus, ydeevne og sikkerhedsinnovationer der definerer en Mercedes-Benz. En af de mange grunde til vi forhandler den her på Biltorvet.dk. I en verden, hvor muligheder inden for luksus-SUVer er vokset ret kraftigt, springer ML-klassen igen et skridt foran de andre med uventet ydeevne, højteknologisk sikkerhed og uovertruffet raffinement.


ML 350 BlueTEC 4matic


En avanceret ren-diesel V-6 leverer mere power end nogensinde før. Den 240 hestes BlueTec motor generer over 600 Nm drejningsmoment, så det kan nå 60 km/t på hurtige kun 7,4 sekunder – imponerende for en SUV der vejer 2 ton. På den anden side kan du nemt læne dig tilbage og cruise over 1000 kilometer på en fyldt tank med brændstof. Standard 4matic firhjulstræk gør det meste ud af dens enorme 19 tommer hjul.

Det kan være svært at forstå, hvor vidtrækkende den teknologiske innovation er i ML-Klassens cockpit, men det er uden tvivl let at nyde den. Et 7-tommers farvedisplay med høj opløsning giver dig alle de nyttige oplysninger med levende farver og illustreret grafik. Du kan med lethed styre alle betjeningselementerne; fra multifunktionsrattet til den elegante kontroller midt på konsollen. Bluetooth-systemet giver dig mulighed for at foretage trådløse telefonopkald eller streame musik fra din smartphone.

Navigationssystemet reagerer på din stemme, rapporterer om vejret, og kan automatisk dirigere dig rundt i trafikken. Der er endda en indstilling, der hjælper dig med at forstørre en parkeringsplads, når du kører forbi den, hvorefter din ML-klasse håndfrit styrer dig ind i den. Og mens ML-klassen gør alt for at gøre din kørselsoplevelse lettere og mere behagelig, hjælper den dig også med at have det sjovere med sit sublime sorround-sound anlæg, der nærmest forvandler din bil til et kørende diskotek.


Mercedes ML: I sit rette element


Uanset omstændighederne er ML-klassens avancerede ydelsessystemer ivrige efter at reagere på de konstant skiftende krav fra vejen og vejret. De rene BlueTEC dieselmotorer opererer med præcision helt ned til millisekunderne, og skaber øjeblikkelig acceleration med et ultra lavt CO2 udslip. Et innovativt ophæng læser vejoverfladen og justeres øjeblikkeligt for at afbalancere førerens skarpe reflekser med optimal komfort.

Det lange ben forrest

I ethvert vejr, på enhver vej, hjælper avanceret firehjulstræk med at omdanne motorens kræfter til ydeevne. Det elektroniske traction controle system fordeler kontinuerligt drejningsmoment til de hjul med det bedste greb – endda hvis det kun er et af dem.

På niveauet

Standard 19 tommer hjul er lige så vejkrammeende som de er iøjnefaldende. Hastighedsfølende servostyring og et uafhængigt ophæng balancerer konstant komfort med nøjagtig feedback gennem svingene. Med sin robuste krop og fleksible ophæng er ML-klassen bygget til dig der ønsker at gå på offroad eventyr.

Kontrol ved fingerspidserne

Genopbygget for glattere, mere effektive ydeevne, kan dens 7-trins automatiske transmission kan købes med smarte paddle shifters, som giver dig fuld kontrol over gearene, uden du behøver at fjerne hænderne fra rattet.

Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Mercedes-Benz ML350", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Mercedes-Benz ML350", "author": { "@type": "Person", "name": "Jesper Karlsson" }, "datePublished": "2020-01-07", "reviewBody": "Fantastisk udvalg af brugte Mercedes biler.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..