46.681 biler
Køb brugt Mercedes GLA


Den fleksible GLA kan transportere op til fem passagerer i top-komfort, eller forvandle sig til en sporty topersoners med et kæmpe bagagerum på få sekunder. Med dybe konturer, justerbare sæder og et 4-vejs justerbart rat er du sikker på at føle dig i kommando fra førersædet. Positionshukommelse gør det nemt at genfinde din yndlingsposition. Udover nye justerbare sæder, der giver ekstra længde for bedre lårstøtte, har begge forsæder også justerbar lændestøtte. De mest inkarnerede køreentusiaster vil sætte pris på sportssæderne i interiørpakken, hvis design er direkte inspireret af Mercedes-Benz racerbiler. Du kan få fingrene i den her på Biltorvet.dk.


Mere effektivitet


Den nye GLAs lave brændstofforbrug skyldes nyskabende teknologier, som bl.a. er repræsenteret i den nye blue efficiency motor. Den sørger f.eks. for kun at brænde benzin, når der er et behov for det. Udover dette er alle brugte Mercedes-Benz GLAer udstyret som standard med start/stop funktionen, der midlertidigt slukker for motoren, mens bilen holder stille – når du holder i kø eller ved et rødt trafiklys f.eks. ECO-displayet er en anden standard funktion, som hjælper dig med at indføre en brændstofbesparende køre stil. Dette er stadig den bedste måde at køre med maksimal effektivitet.

For endnu mere effektiv kørsel er også dieselvarianter til rådighed. Med op til 350 Nm drejningsmoment tilbyder de en ubesværet overlegen køreoplevelse. Overhalingsmanøvre udføres med forbløffende lethed grundet raffineret kraft. Disse motorer skaber effektiv forbrænding, samt behagelig og stille kørsel.


Mercedes GLA: Et teknologisk krafthus


For en luksuriøs bil, der indeholder et komplet supplement af fremadrettet teknologi, er en brugt Mercedes-Benz GLA et naturligt valg. Det er et køretøj, der er bygget til at forene praktiske forhold med komfort, underholdning og sikkerhed i verdensklasse - for ikke at nævne den spændende køredynamik, der formår at udmærke sig overalt.

Sikkerhedsfunktioner som Attention Assist og “Welcome Home”-funktionen viser, hvilket teknologisk vidunder Mercedes-Benz GLA er. Førstnævnte overvåger op til 70 parametre af din køreadfærd for at registrere og advare dig om døsighed, mens sidstnævnte tænder for udvendige lys, når du låser bilen op om natten for at lede dig hen til dit køretøj. Den tilgængelige sikkerhedsteknologi inkluderer desuden:

Blind Spot Assist

Når du kører i hastigheder over ca. 30 km/t, hjælper valgfri radarteknologi dig med at opfange andre køretøjer, der kommer ind i din blinde vinkel, ved at belyse et ikon i sidespejlet.

Lane Keeping Assist

Ved at overvåge synlige vejmærkninger, når du kører hurtigere end 60 km/t, vil Lane Keeping Assist vibrere rattet, hvis systemet registrer, at du kommer til at drive udover vejens markeringer.

Parkeringspilot

Et valgfrit system der kan hjælpe dig med at parkere steder, som du normalt ikke ville kunne komme ind i. Når du beslutter dig for at bakke ind i en fri parkeringsplads, vil parkeringspiloten styre og bremse for dig - samt styre dig tilbage, når du skal væk igen. I enhver lavhastighedsmanøvre vil parkeringspilotens sensorer i kofangerne hjælper med at registrere objekter i nærheden. Hørbare og visuelle indikatorer i kabinen hjælper dig med at navigere i trange rum med selvtillid.

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..