45.109 biler
Køb brugt Mercedes GLC


Alle ser ud til at ville eje en SUV nu om dage. Deres kommanderende størrelse, følelse af sikkerhed og fleksibilitet får dem til at føles som den ideelle bil til hverdagen. Med seks drivlinjeindstillinger og to karosserier at vælge imellem, er GLC-familien ikke kun bred - den er distinktiv.


Rummelig bil


En brugt Mercedes-Benz GLC SUV eller Coupe har en god rummelighed med plads til fem voksne med et bagagerum, der konkurrerer selv de største stationcars. Fold bagsæderne ned, og så har du en sporty to-sæders med et kæmpe lastrum.

Berøringsfri bagklap

Den automatiserede bagklap både åbnes og lukkes med tryk på en knap. Med en enkel fodbevægelse under kofangeren kan du åbne bagagerummet, hvis du har hænderne fulde.

Masser at tilbehør

En række smarte og praktiske lasteudstyr kan hjælpe dig med at holde din last organiseret. Ud over et udvalg af net, måtter og konfigurerbare kasser, hjælper et sæt stænger med at holde genstande i forskellige størrelser på plads.

Hemmeligt opbevaringsrum

Foruden det rummelige bagagerum, finder du et ekstra rum under det tæppebelagte gulv, som giver dig mulighed for at holde værdigenstande ude af syne. Desuden kan du låse dette rum, så genstande holdes uden for rækkevidde.


Sikkerhed først


Kollisionsforebyggelse

Radarbaseret teknologi advarer dig, hvis du følger et køretøj for hurtigt eller for tæt. Så snart du begynder at bremse, tilpasser bilens højteknologiske system automatisk bremsen til et ideelt niveau, for at hjælpe med at forhindre en kollision eller reducere dens alvorlighed. Systemet kan også stramme de forreste sikkerhedsseler og lukke vinduerne i øjeblikket før en kollision.

Attention assist

Ved løbende at overvåge op til 70 parametre af din køreadfærd, kan attention assist advare dig både visuelt og hørbart, hvis systemet registrerer tegn af førersøvnighed. Et display i instrumentbrættet kan hjælpe dig med at spore dit eget opmærksomhedsniveau og køretid på din rejse.

Sidevindshjælp

Dette system hjælper med at registrere effekterne af stærk sidevind på din håndteringsstabilitet, når du kører i høj hastighed. Uanset om det er forårsaget af vinden eller bare en passerende lastbil, hjælper systemet med at holde din GLC på rette kurs via strategisk bremsning af hjulene.

Lane Keeping Assist

Ved at overvåge de synlige vejmarkeringer ved hastigheder over 60 km/t, vil Lane Keeping Assist hjælpe med at opdage og korrigere bilens retning, hvis du begynder at drive væk fra vejbanen, og advarer dig ved at vibrere rattet. Hvis du fortsætter med at drive til siden, kan systemet selektivt bremse individuelle hjul til at hjælpe med at lede bilen tilbage på vejbanen.

Blind Spot Assist

Når du kører over 30 km/t, hjælper radarteknologi med at føle, hvornår et andet køretøj kommer ind i din blinde vinkel, og advarer dig ved at belyse et ikon i sidespejlet. En advarselstone lyder, hvis du aktiverer et blinklys mens et andet objekt registreres i din drejningsretning. Hvis du skifter vejbaner, kan avanceret aktiv teknologi hjælpe med at lede din GLC tilbage på sin kørebane ved at anvende bremserne, hvis der opdages noget i den blinde vinkel.

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..