46.298 biler

Læs mere om Mercedes-Benz G-Klasse her

Mercedes-Benz G-klasse

Det er ikke alle modeller, der evner at forene firhjulstrækkerens kraft og råstyrke med tilstrækkelig stil og æstetik. Men det gør Mercedes-Benz’ G-klasse. Resultatet er nogle overordentligt stærke og robuste køretøjer, der samtidig udstråler selvtillid og et roligt, bundsolidt overskud. Indvendigt er det også imødekommende og behagelige biler, som rummer alt den komfort og gode stil, man forventer fra et mærke som Mercedes. Bilernes udsøgte og gennemførte design gør, at selvom der er tale om rustikke, terrængående vogne, gør de sig faktisk også godt bemærket i byen. Det er en bilmodel, som på mange måder bare kan noget ekstra. Og samtidig er de almindelige person- og familiebilers evner stadig indenfor G-klassens komfortzone. Skal der endnu mere power, stil og trækstyrke til, er G-klassens AMG-modeller helt klart noget, som du bør kigge nærmere på. Det skorter hverken på hestekræfterne eller den eksklusive luksus, når disse firhjulstrækkere lægger vogn til AMG-designets helt særlige kapabiliteter.

 

Du kan også se, om der er en Mercedes G-klasse til salg, som svarer til dine forventninger og behov. Måske er det oven i købet bilen, der kan indfri nogle af de helt særlige firhjulede drømme.

 

Køb en brugt Mercedes G-klasse

Du behøver ikke lede længe, hvis du er på udkig efter en Mercedes G-klasse brugt til salg. I skrivende stund er der næsten 20 flotte og velholdte modeller i det sortiment, du kan se her på biltorvet.dk. Og det indbefatter også et udvalg af de ekstra højtydende AMG’ere, som G-klassen rummer. Mercedes G-klassens priser begynder fra omkring de 300.000 kr., og for AMG-modellernes vedkommende godt og vel ved den halve million. Leasing er også en oplagt mulighed, hvis du gerne vil sidde bag rattet og mærke kraften i for eksempel en Mercedes G-klasse AMG. En bil i denne kategori kan faktisk leases for under 8000 kr. om måneden. Men har du kastet kærligheden på en nyere og mere eksklusiv model, er der selvfølgelig tale om et noget større beløb.

 

At brugtbilsmarkedet også rummer rigtig stærke og imponerende biler, det er G-klassen fra Mercedes-Benz et klart og tydeligt eksempel på. Det kan ske, at det også er her, at netop du finder din næste bil.

 

Nærliggende spørgsmål til G-klassen

 

Hvor meget koster en Mercedes G-klasse?

Afhængigt af typen og alderen kan Mercedes G-klasses pris ligge fra ca. 300.000 kr. til over en million kr. Ligesom med alle andre bilmodeller påvirkes priserne også af andre faktorer, som for eksempel: Alder, udstyr og antallet af kilometer for de brugte varianter.

 

Hvor langt kører en Mercedes G-klasse på literen?

Bilerne indenfor denne klasse kører rundt regnet fra 6 til 10 - 11 km. på en liter brændstof. De biler der bruger diesel, kører generelt længere på literen end benzinbilerne. Du kan se forbruget per kilometer her på siden, når du klikker på de konkrete biler og modeller.

 

Fås Mercedes G-klasse som AMG?

 

Ja. AMG-modellerne er stærkt repræsenterede i dette sortiment. Kombinationen af SUV-karosseriet og AMG’ens høje ydeevne og firhjulstrækket skaber en virkelig kraftfuld og muskuløs bil, som kan gøre sig under alle forhold.

 

 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Mercedes-Benz G-klasse", "description": "Mercedes-Benz G-klasse"} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor meget koster en Mercedes G-klasse?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Afhængigt af typen og alderen kan Mercedes G-klasses pris ligge fra ca. 300.000 kr. til over en million kr. Ligesom med alle andre bilmodeller påvirkes priserne også af andre faktorer, som for eksempel: Alder, udstyr og antallet af kilometer for de brugte varianter."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Mercedes G-klasse på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Bilerne indenfor denne klasse kører rundt regnet fra 6 til 10 - 11 km. på en liter brændstof. De biler der bruger diesel, kører generelt længere på literen end benzinbilerne. Du kan se forbruget per kilometer her på siden, når du klikker på de konkrete biler og modeller."}},{"@type":"Question","name":"Fås Mercedes G-klasse som AMG?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja. AMG-modellerne er stærkt repræsenterede i dette sortiment. Kombinationen af SUV-karosseriet og AMG’ens høje ydeevne og firhjulstrækket skaber en virkelig kraftfuld og muskuløs bil, som kan gøre sig under alle forhold."}}]}
Indlæser..