52.353 biler

Læs mere om Tesla Roadster her

Tesla Roadster
Nyhed

Ny Tesla Roadster er vanvittig hurtig!

Der var lagt op til lidt af et show, da Tesla forleden præsenterede deres længe ventede SEMI. Men, selv om nyheden var stor, så var det noget helt andet, der stjal opmærksomheden. Tesla havde nemlig en overraskelse i ærmet – en ganske hurtig overraskelse.

Læs nu

Tesla Roadster – sportsvognen, der skiller sig ud

Tesla Roadster er på mange måder unik. Dens acceleration er enestående, dens design skriger af racerbil – og så forurener den ikke, da det er en sportsvogn, der er 100 procent elektronisk. 

 

Hos Biltorvet.dk har vi indsamlet annoncer på brugte Tesla Roadster til salg. Det betyder, at du nemt og bekvemt kan finde en brugt Tesla Roadster, som du kan køre i med god samvittighed.

Find en brugt Tesla Roadster og mærk suset

Tesla slår sig på, at Tesla Roadster er den hurtigste bil i verden. Det er noget af et udsagn – men med en acceleration fra 0-100 kilometer i timen på sølle 2,1 sekunder, er der noget om snakken. 

 

De lidt ældre Tesla Roadster-modeller kan klare skærene på under fire sekunder, og derfor er du sikker på, at du får et sus uden lige, når du accelerer i din brugte Tesla Roadster.

Den rette bil til den rette pris – du finder det her

Biltorvet.dk vil gerne hjælpe dig. Derfor har vi indsamlet annoncer fra hele landet på brugte Tesla Roadster, så du får den rette bil til den rigtige pris. 

 

Du kan hurtigt se, om bilen er i nærheden af dig, hvor gammel modellen er, hvor langt den har kørt og ikke mindst, hvad den koster. 

 

Så når du bruger Biltorvet.dk som sammenligningsportal, når du er på udkig efter en Tesla Roadster til salg, er du sikret den rette bil til den rette pris. En bil af den kaliber koster mange penge, og dermed kan der også være meget at spare ved at finde den rette forhandler.

Tesla Roadster - kør i en sportsvogn med god samvittighed

Teslas stort styrke er deres innovative tilgang til bilmarkedet og verden. Som førende elbilsproducent laver de bæredygtige biler, som samtidig har en høj kvalitet. Det betyder, at din køreglæde vil forblive intakt, men din samvittighed kan være væsentlig bedre, end hvis du kørte rundt i en dyr benzinsluger. 

 

Ved at investere i en brugt Tesla Roadster tænker du på miljøet, mens du samtidig får en bil, der er lige så hurtig som de førende sportsvogne i verden. Når du køber bilen brugt, kan du spare yderligere i forhold til at skulle købe en sportsvogn fra ny.

Fremtidens sportsvogn: Et æstetisk og aerodynamisk design

Når man kigger på en Tesla Roadster, er man ikke i tvivl om, at der er tale om en sportsvogn. 

 

Med et æstetisk flot og aerodynamisk design, der er skabt til fart, får du en bil, der er enestående at kigge på. På Biltorvet.dk er der billeder af bilerne, så du kan både se farve og design. 

Brug Biltorvet.dk, når du skal finde drømmebilen

Ved at bruge Biltorvet.dk er du sikker på ikke at overse den helt rette bil til den rette pris. Her får du et nemt og overskueligt overblik over de relevante informationer om bilen, og du kan nemt kontakte forhandleren for at arrangere et møde eller booke en prøvetur.

 

 Vi er klar til at hjælpe dig på rette vej, når du er på jagt efter en brugt Tesla Roadster.

 

 

 

 

 

Indlæser..