Der var lagt op til lidt af et show, da Tesla forleden præsenterede deres længe ventede SEMI. Men, selv om nyheden var stor, så var det noget helt andet, der stjal opmærksomheden. Tesla havde nemlig en overraskelse i ærmet – en ganske hurtig overraskelse.

Elon Musk hev nemlig lidt af en kanin op ad hatten, da den nye Tesla Roadster trillede ind på scenen. Og da der blev givet en smagsprøve på bilens accelerationsevne, var der lutter jubel fra publikum.

Tesla Roadster har intet med den første roadster at gøre – lige med undtagelse af navnet selvfølgelig. Men ellers er der tale om en helt nyudviklet bil, der på fornemste vis, viser Teslas fremtidige tanker omkring design. Bilen er utrolig smuk fra alle vinkler og giver ved første øjekast en lyst til at sætte sig bag rattet.

Den førnævnte accelerationsevne er ganske imponerende. 0-96 km/t vil være et overstået kapitel på blot 1,9 sekunder og topfarten vil ifølge Tesla være over 400 km/t. Sidstnævnte har en del sat spørgsmålstegn ved – men ser man på udviklingen fra konkurrerende biler som f.eks. Lucid, så er de 400 km/t absolut ikke umuligt.

Prismæssigt forventer Tesla en pris i USA på omkring 1.260.000 kr – skal du være blandt de første, der snupper en ”Founder Series” model, så er prisen hele 1.570.000 kr.

Tesla forventer Roadster modellen på markedet i 2020.