Land Rover indtager Biler for alle i Herning

Så er der rig mulighed for at prøve Land Rover i dens rette element på 4x4 banen på biludstillingen Biler for alle i Herning som løber af stablen den 25. – 28. oktober 2007 i Messecenter Herning.

Udover biler på terrænbanen viser Land Rover naturligvis hele sit modelpro-gram i hal L. Derudover vises en special version af Range Rover Sport i hal K, sammen med de øvrige ”Luksus drømme”.

Også udendørs er Land Rover repræsenteret, idet der vil være biler udstillet på Land Rovers mobile terræn bane, som vil være placeret udenfor Messecenter Herning.

Med sin brede modelpalette kan Land Rover foruden basisbehovene i segmen-tet dække en række specifikke behov: Fra Range Rover, verdens mest luksu-riøse off-road’er, til Range Rover Sport der forener Sport og 4x4 kørsel på bedste vis, over Discovery 3, som er udtryk for en sublim kombination af de bedste off- og onroad egenskaber, til Freelander 2, der lægger op til masser af sjov og eventyr. Hertil kommer naturligvis modellen, der startede det hele - Land Rover Defender.

Land Rover har i løbet af de sidste par år fået opdateret hele model program-met – senest med en helt ny Freelander 2, samt nye motorer i Defender og Range Rover Sport.