Ny faceliftet Toyota Sportsvan

En af markedet mest populære varebiler Toyota SportsVan, har i faceliftet 2004-udgave fået en redesignet front med et mere sportsligt og dynamisk udtryk. Foruden markante nye forlygter, ny kofanger og en ændret udformning af kølergrillen bidrager en lidt mere fladt-stillet motorhjelm til Sportsvans nye ”ansigt”. Også bagtil er det bilens lygter og kofanger, der markerer fornyelsen.

Til de udvendige forbedringer hører også elektrisk sammenklappelige sidespejle, ligesom tagantennen er erstattet af en mere praktisk integreret rudeantenne.
I kabinen er der anvendt mørkere og mere eksklusive materialer, og instrumenteringen er nu af Optitron-typen med den særlige lysvirkning, som i sin tid blev introduceret i Lexus. Indlæg at matteret titanium understreger kabinens eksklusive præg.

Som noget nyt er der nu mulighed for at vælge en såkaldt luksuspakke til SportsVan. Den omfatter fuldautomatisk klimaanlæg og CD-radio med seks højttalere samt et nyt rat med fjernbetjening af radio. Endelig hører tågeforlygter også til luksuspakken.

Motorprogrammet er uændret, dog med den tilføjelse, at 2,0 liter VVT-i motoren nu opfyl-der den kommende Euro IV miljø-norm, uden at det er gået ud over effekten.
Den nye Toyota SportsVan fås også som MPV. Toyota Avensis Verso vil som MPV ude-lukkende blive markedsført i en 7-personers udgave.

Priser fra kr. 145.463 ex moms. Tillæg for Luksuspakke kr. 17.943 ex moms.