BILTORVET 35.538 annoncer
Honda PCX 125

Honda PCX 125

Kontantpris 31.985 kr.
Leveringsomkostninger ukendt

Beskrivelse

Standardudstyr ABS-bremser – LED for/bag - Idling Stop...Dens iøjnefaldende udseende har været igennem en udvikling og har fået organiske overflader og elegant skårne kurver, der komplimenterer den komfortable kørestilling. PCX125 er desuden blevet teknisk videreudviklet med fokus på bykørsel – den accelererer hurtigere væk fra stilstand og er nu endnu mere brændstoføkonomisk, så kørselsomkostningerne minimeres yderligere.

Der er opbevaring under sædet til en full-face hjelm (og mere udover det) plus et strømstik i handskerummet, så du kan oplade dine enheder. Al lys er førsteklasses LED, hvilket giver en unik forlygtesignatur og fantastisk all-round-udsyn og synlighed. Det centralt monterede LCDinstrument ser skarpt ud og er nemt at aflæse. Derudover er PCX125 bygget med solid stålramme, forgaffel med lang vandring, kraftfulde støddæmpere bagtil samt naturligvis ABS-bremser. Klar til et langt liv i byen eller på landevejen. Særligt effektivt ved bykørsel, er den miljøvenlige Idle Stop-teknologi, som er både lydsvag og sparer brændstof.

..Husk vi bytter meget gerne..Vi hjælper gerne med en god og billig finansiering fra 3,99% ved 20% i udbetaling...Husk vi har sydjyllands største udvalg i brugte motorcykler, altid over 300 stk på lager...Nyere motorcykler købes i ren handel, kontant afregning...Der tages forbehold for tastefejl...

Specifikationer og udstyr

Rød
125 ccm

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle annoncer fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev