BILTORVET 56.121 annoncer
Honda Monkey

Honda Monkey

Kontantpris 41.985 kr.
Leveringsomkostninger ukendt

Beskrivelse

Den nye Monkey har sin helt egen stil. Og en karakter som ingen anden. Et ikon fra 70’erne, nytænkt til nuet, komplet med funky high-rise-styr. Men det Monkey egentlig handler om, er den rene og skære køreglæde. Den er bygget til at få smilet frem på dine læber. Og det synes vi slet ikke, der er noget i vejen med.

Dens luftkølede horisontale 125 ccm SOHCmotor med indsprøjtning er tunet, så den leverer en fantastisk by-orienteret kraft, og når op på 9,3 hk ved 7.000 o/m og 11 Nm ved 5.250 o/m. Gearkassen med 4 gear betjenes med kobling, præcis som på en stor motorcykel. Det voluminøse og behagelige uretansæde sidder kun 775 mm fra jorden, og den køreklare vægt på 107 kg er nem at styre. Up Side Down-forgaffel (USD) er kombineret med dobbelte støddæmpere bagtil og kraftige, 12-tommer dæk med blokmønster.

ABS’en styres af en Inertial Measurement Unit (IMU), så bagenden af motorcyklen ikke løftes ved kraftige opbremsninger. En enkelt 220 mm forskive og 190 mm bagtil står for bremsekraften.

Meget mere end bare et stykke legetøj.

..Husk vi bytter meget gerne..Vi hjælper gerne med en god og billig finansiering fra 3,99% ved 20% i udbetaling...Husk vi har sydjyllands største udvalg i brugte motorcykler, altid over 300 stk på lager...Nyere motorcykler købes i ren handel, kontant afregning...Der tages forbehold for tastefejl...

Motor & Teknik

125 ccm

Udseende og stand

Gul

Kontakt forhandler

Vis forhandlerens telefonnummer
Se alle annoncer fra forhandleren
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev