53.584 biler

Her ser du alle 429 biler til salg i Sydfyn. Sydfyn er en del af Faaborg-Midtfyn kommune, Nyborg kommune, Svendborg kommune. Du finder 23 forhandlere på Sydfyn.

Køb din næste brugte bil på Sydfyn

Vil du gerne slippe for en tur over Storebælt eller Lillebælt for at kigge på brugte biler? Så kan det være en fordel at lokalisere din bilsøgning. På denne side finder du et udvalg af brugte biler på Sydfyn – så hvis du bor på Sydfyn, kan det være en fordel at starte din søgning her. Hvad end det blot er brugte biler til salg Sydfyn eller billige brugte biler Sydfyn, som du er på udkig efter, så kan det findes her! Men inden du kaster dig ud i din bilsøgning, har du så fastlagt, hvad det er, du søger efter? Jo bedre du har styr på, hvilke forventninger du har til din nye bil, jo lettere bliver det at navigere i de mange brugte biler. Hvis udvalget er for stort, kan man hurtig blive overvældet. Ikke dermed sagt, at udvalget ikke kan blive for lille, fordi det kan det bestemt også, og her er det en god idé at kigge på om dine krav måske er for høje eller specifikke – måske der er noget, som er nice to have og ikke need to have, hvor man kan gå på kompromis. 

Find brugte biler fra både private og brugtbilsforhandlere på Biltorvet.dk

Når du går på opdagelse her hos Biltorvet.dk, så finder du både bilannoncer fra private brugere samt forhandlere. Det gør, at udvalget er super stort, og der findes biler til salg stortset alle steder i landet. Nogle foretrækker at handle hos en forhandler, mens andre ser muligheden for at gøre en prismæssig bedre handel privat. Når du køber brugt bil igennem en forhandler, er en af fordelene, at der ydes garanti på den bil, du køber, derudover har du et sted at gå hen, hvis du oplever problemer med bilen. Når du handler privat, har du ikke samme sikkerhed, men du har formentlig mulighed for at købe bilen lidt billigere, end hvis det var gennem en forhandler. I en privat bilhandel købes bilen som beset, og der er derfor ingen garanti. Skal du handle privat, skal du derfor være ekstra opmærksom, og få eventuelt en med godt kendskab til biler (hvis du ikke har selv har) til at kigge den igennem sammen med dig, inden du køber den. 

 

Herunder finder du svar på nogle af de typisk stillede spørgsmål omkring brugte biler.
 

Hvilken bil er billigst i drift?

Når det kommer til biler, som er billigst i drift, så er det helt klart mikrobilerne som vinder. De er både billige i grøn ejerafgift og ofte kører de også langt på literen. 


Hvornår kan det bedst betale sig at købe ny eller brugt bil?

Valget mellem ny og brugt bil kan være svært. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Når du køber nyt, er du ikke i tvivl om bilens stand og der medfølger garanti. Dog skal du være opmærksom på, at der vil være et værditab allerede ved de første kørte kilometer. Køber du en brugt bil, har du mulighed for at gøre en god handel prismæssigt, dog risikerer du, at der hurtigt opstår reparationer som følge af slid eller lignende. 
 

Kan man fortryde et billån?

Hvis du optager et billån men fortryder, så har du fortrydelsesret de første 14 dage. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt bil på Sydfyn", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt bil på Sydfyn”, "author": { "@type": "Person", "name": "Katrine Norup" }, "datePublished": "2022-08-11", "reviewBody": "Køb brugt bil på Sydfyn", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } } {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken bil er billigst i drift?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Når det kommer til biler, som er billigst i drift, så er det helt klart mikrobilerne som vinder. De er både billige i grøn ejerafgift og ofte kører de også langt på literen. "}},{"@type":"Question","name":"Hvornår kan det bedst betale sig at købe ny eller brugt bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Valget mellem ny og brugt bil kan være svært. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Når du køber nyt, er du ikke i tvivl om bilens stand og der medfølger garanti. Dog skal du være opmærksom på, at der vil være et værditab allerede ved de første kørte kilometer. Køber du en brugt bil, har du mulighed for at gøre en god handel prismæssigt, dog risikerer du, at der hurtigt opstår reparationer som følge af slid eller lignende. "}},{"@type":"Question","name":"Kan man fortryde et billån?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvis du optager et billån men fortryder, så har du fortrydelsesret de første 14 dage. "}}]}
Indlæser..