AutoBranchen Danmark gør din bilforhandler et godt sted at handle

Når du som forbruger køber bil fra et medlem af AutoBranchen Danmark, så er du sikker på at handle med en god og ordentlig forretning.

For at blive optaget i brancheorganisationen, skal forhandleren have en god og veldrevet forretning.  Forhandleren skal også overholde foreningens normer for god forretningsskik og drive sin forretning i velegnede lokaler. 

Når forhandleren er medlem af AutoBranchen Danmark, har denne adgang til en lang række ydelser, der giver tryghed for både forhandleren og forbrugeren. Det kan være kontrol af værktøj, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed på arbejdspladsen, forsikring og garanti.

Din bilforhandler er din bilrådgiver

Medlemskabet betyder også, at forhandleren altid får stillet den nyeste lovgivning til rådighed, der gælder ved handel med biler. Forhandleren har også adgang til en lang række kurser og vidensdeling, der har til formål at give ham eller hende den nyeste viden på området - og dermed den bedste rådgivning til dig, som vil købe bil.

Hvis det ærgerlige skulle ske, at en handel giver uoverensstemmelser mellem dig og en bilforhandler, kan stridigheden ende i Ankenævn for Biler. Hvis en forhandler ikke efterlever ankenævnets afgørelse, vil denne blive ekskluderet af AutoBranchen Danmark. Dette er også din garanti for, at forhandleren overholder god forretningsskik.

En del af bilgaranti.dk

Bilgaranti.dk er etableret af Bilbranchen, Autobranchen Danmark og Dansk Bilbrancheråd. Hvis Ankenævn for biler har givet dig helt eller delvist medhold i en sag mod en bilforhandler og forhandleren mod forventning ikke efterlever nævnets afgørelse, så vil vi indfri og indtræde i kravet, så du får den erstatning, du har krav på.

Du kan læse mere om AutoBranchen Danmark her.