Peugeots eksklusive livsstilsbil, 308 CC, kan nu fås hos alle Peugeot-forhandlere landet over. 308 CC er både fuldblods cabriolet og coupé og placerer sig som én af de smukkeste og mest luksuriøse CC´er Peugeot har skabt.

Med innovative teknologiske løsninger som eksempelvis det avancerede klimaanlæg, Airwave, der blæser en behagelig strøm af varm luft ind over nakke og skuldre, vil sommersæsonen og friheden vare endnu længere i 308 CC.

Peugeot 308 CC er skabt til at være en sporty ”haute couture” bil. Dens markante personlighed kommer til udtryk både udvendigt med strømlinede former og indvendigt med en kabine, der er inspireret af ”Grand Tourismo” universet.

Forvandlingen fra coupé til cabriolet sker ved tryk på én knap, og det fuldautomatiske ståltag folder sig sammen på blot 20 sekunder. Processen kan følges på en farveskærm på instrumentbordet.
Systemet er desuden udviklet, så man kan tage taget ned ved kørsel op til 10 km/t, hvilket betyder, at man kan få luft, hvis man eksempelvis triller langsomt i en kø.

308 CC lever op til sit dynamiske udseende. Dens stive og vridningsstabile opbygning giver sammen med den specielt afstemte undervogn et særdeles effektivt vejgreb. I kombination med de to benzinmotorer med henholdsvis 120 og 150 hk, der byder på masser af smidighed og dynamik, opnås en cocktail af ægte køreglæde.

Ud over forskellige sikkerhedsmæssige foranstaltninger er 308 CC som den første CC i verden udstyret med airbags i forsædernes nakkestøtter.
Skulle bilen ved et eventuelt uheld rulle rundt, skydes der i løbet af få millisekunder pyrotekniske beskyttelsesstænger op, som sammen med de forstærkede forrudestolper skaber en overlevelsescelle for passagererne. Det omfattende arbejde med sikkerheden i Peugeot 308 CC har givet den 5 stjerner i EuroNCAP´s sikkerhedstest.

308 CC fås fra 399.990 kr. for udgaven med 1,6 L benzinmotor med 120 hk.