Land Rover

60 køretøjer til Røde Kors

| -

Land Rover donerer 60 køretøjer til Røde Kors
Som en del af 60-års jubilæums festlighederne, donerer Land Rover 60 biler til det britiske Røde Kors og dets søster selskaber rundt om i verden. Bilerne blev officielt overrakt til formanden for Røde Kors, HKH prinsen af Wales, i en have på Buckingham Palace.

Halvdelen af de donerede køretøjer vil blive brugt over hele kloden, hvor de vil levere forsyninger og nødberedskab til dem, der desperat har brug for det. Dette er i forbindelse med naturkatastrofer, såsom cykloner, oversvømmelser og jordskælv. Sierra Leone, Lesotho og Mongoliet er blandt de steder, der vil få doneret køretøjer for at sikre, at de kan få adgang til landdistrikter og ufremkommelige steder.

Den resterende del af de donerede biler vil blive brugt i Storbritannien i forbindelse med lokale oversvømmelser, off-road nødsituationer og offentlige arrangementer. Nogle af disse Land Rover vil blive ombygget, således at de bliver udstyret med nødhjælp, bårer og andet medicinsk udstyr.

Land Rover har tidligere forpligtiget sig til at rejse over £ 1m til Det Internationale Røde Kors/Røde Halvmåne i løbet af de næste to Land Rover G4 Challenge begivenheder. Donationen fra Land Rover er således en tilføjelse til dette samarbejde.

Sir Nicholas Young, administrerende direktør for det britiske Røde Kors, udtaler: "Vi er på vegne af det britiske Røde Kors/Røde Halvmåne rundt om i verden meget glade for at kunne modtage disse 60 biler fra Land Rover. Det er en fantastisk måde for Land Rover at fejre sit 60 jubilæum på. Bilerne vil gøre en reel forskel for mange af de hundreder af tusinder af mennesker som Røde Kors støtter globalt hvert år. Køretøjerne vil hjælpe med at sikre, at vores medarbejdere og frivillige kan fortsætte med at hjælpe de personer, som er mest udsatte og som oftes befinder sig i de mest ufremkommelige steder i Verden."
 
Phil Popham, administrerende direktør for Land Rover: "Vi er meget glade for at kunne fejre vores 60-års jubilæum ved at kunne donere 60 tiltrængte køretøjer til Røde Kors. Med Land Rovers terrænegenskaber har Røde Kors optimale muligheder for at komme frem til ufremkommelige og fjerntliggende områder, og denne donation vil være med til at sikre, at dem, der har størst behov, vil få hurtigt og effektivt hjælp. Vi har allerede et samarbejde med Røde Kors gennem Land Rover G4 Challenge, og denne donation fremmer dette samarbejde. "

Land Rover på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Land Rover Range Rover Evoque 2,0 D180 S aut.
NYHED
609.900 kr.
Land Rover Range Rover Evoque
2,0 D180 S aut.
Kolding
5.000
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Land Rover Range Rover Evoque 2,0 TD4 S AWD 180HK 5d 9g Aut.
NYHED
629.900 kr.
Land Rover Range Rover Evoque
2,0 TD4 S AWD 180HK 5d 9g Aut.
Kalundborg
1.500
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Land Rover Range Rover 4,4 SD V8 Vogue 4x4 340HK 5d 8g Aut.
NYHED
999.900 kr.
Land Rover Range Rover
4,4 SD V8 Vogue 4x4 340HK 5d 8g Aut.
Greve
104.000
2014/2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev