Audi har om nogen fat i designpenslen i denne tid. Resultatet er en række spændende og meget udfordrende modeller, der kan give os et godt billede af, hvordan fremtidens modeller fra Audi kommer til at tage sig ud. På den kommende biludstilling i Genéve vil Audi derfor vise modellen Audi proloque Avant, som er en videreudvikling og stationcar version af den proloque model de viste på Los Angeles Motor Show for få måneder siden.

Audi prologue Avant kombinerer dynamik, form og funktion i en perfekt syntese. Med en længde på 5,11 m og en bredde på 1,97 m positionerer denne 5-dørs stationcar-model med banebrydende karrosserikoncept sig klart i luksusklassen og byder samtidig på decideret sportslighed og fleksibilitet. Teknikken kan opleves både ude og inde, og føreren og op til tre passagerer kan nyde et eksklusivt interiør og er med den aktuelle infotainmentarkitektur og connect-teknologi opkoblet digitalt.

Arkitektur og betjening bliver til ét
Det luksuriøse interiør er holdt i mørke toner. Også her tilbyder konceptbilen en ny oplevelse med en arkitektur med lige linjer, der indgår i en enhed med visnings- og betjeningskonceptet. Instrumentpanelets gennemgående front er sammensat af tre berøringsdisplays. Endvidere kan fører og passagerer kommunikere digitalt med hinanden via to OLED-displays af organiske lysdioder. De ekstremt slanke og aftagelige OLED-displays bagi – der er en videreudvikling af Audi tablet fra den nye Audi Q7 – informerer og underholder passagererne afhængigt af deres ønsker.

Teknik tæt på den, der anvendes i serieproduktionen
Audi prologue Avant gør brug af teknik, der er tæt på den, der anvendes i serieproduktionen. Den er udstyret med plug in Hybrid-drivlinjen fra Audi Q7 e-tron quattro, der opnår endnu bedre præstationer i konceptbilen. Med en systemydelse på 455 hk, som 3.0 TDI-motoren og elmotoren opnår tilsammen, spurter bilen fra 0 til 100 km/h på 5,1 sek. Den rent elektriske rækkevidde er 54 km. Undervognen er udstyret med adaptive luftundervogn og dynamisk firehjulsstyring – hvormed den forener komfort, sportslighed, køreegenskaber og stabilitet på et helt nyt niveau.