Auto@web: Mobilt Internet i Tiguan

|

I Wolfsburg render den store messe IZB netop af stablen. Her har Volkswagen valgt at præsentere visionen om internet i bilen. Et af messens helt store highlights den Tiguan, som Volkswagens forskerteam har ombygget  bl.a. med eget WLAN net, døbt „Wireless Wolfsburg". Projektet giver bilens fører mulighed for at modtage en lang række informationer direkte på bilens navigationsdisplay.

Teamet bag  „Wireless Wolfsburg" består af forskere fra Volkswagen, Wolfsburg AG, AutoUni og WobCom og det er dette forskerkooperativ, der har udviklet WLAN nettet for at afprøve mulighederne for mobilet internetnet. Tiguanen med navnet „auto@web"  er kontinuerligt i forbindelse med netportalen og bliver målrettet opdateret med aktuelle informationer. Spektret af informationer er bredt: fra byens kulturkalender til interessante rejsemål i Wolfsburg og nærmeste omegn. Således er Tiguanen til stadighed opdateret med informationer i kategorierne: „City Life", „Rejser" og „Wellness". Informationerne vises meget overskueligt i navigationssystemets display.

Og der er endnu flere innovative overraskelser i vente: fx kan man fra hjemmets PC eller sin iPod tjekke om alle bilens døre er lukkede eller hvor meget brændstof der er tilbage i tanken. Derudover er det muligt at få tilsendt en nøjagtig ruteplan til sin mobil, der viser vejen fra den aktuelle parkeringsplads til den endelige måladresse. Eller man kan få vist den nøjagtige parkeringsposition på mobilens display, så man altid finder sin bil igen.

VW Tiguan på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 1,5 TSi 150 Highline DSG
NYHED
479.900 kr.
VW Tiguan
1,5 TSi 150 Highline DSG
Vejle
5.000
2019/2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 1,4 TSI ACT Highline DSG 150HK 5d 6g Aut.
NYHED
358.900 kr.
VW Tiguan
1,4 TSI ACT Highline DSG 150HK 5d 6g Aut.
Vejle
70.265
2017/2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 TSi 180 Highline DSG 4M
NYHED
479.800 kr.
VW Tiguan
2,0 TSi 180 Highline DSG 4M
Fredericia
25.000
2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev